رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام

سال نوتون مبارک.امیدوارم سال خوبی داشته باشین

می خواستم از دوستان در مورد مشکلی که با ریدایرکت شدن صفحاتم دارم راهنمایی بخوام.به تازگی تعداد پست هام به اندازه ای شد که صفحه دوم ایجاد شد.اما وقتی میخوام برم به اون صفحه ریدایرکت میشم به صفحه اصلی سایت.متاسفانه با نصب افزونه pagenavi هم مشکل حل نشد.

آدرس صفحه اصلی

آدرس صفحه دوم

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

حلقه مطلب صفحه اصلی شما به چه شکل است؟ از wp_query استفاده کردید.

من خودم هیچ تغییری تو کدهای قالب ندادم.

برای این که متوجه بشم استفاده شده یا نه، کدوم فایل قالب رو باید نگاه کنم؟..چه تغییری باید بدم؟

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببخشید من مبتدیم..نمی دونم استفاده شده یا نه

فکر کنم این کدهای مربوط به پیج ها باشه:(themes/Aggregate/includes/entry.php)


<?php
if ( is_home() ) {
$args=array(
'showposts'=> (int) get_option('aggregate_homepage_posts'),
'paged'=>$paged,
'category__not_in' => (array) get_option('aggregate_exlcats_recent')
);
if (get_option('aggregate_duplicate') == 'false') {
global $ids;
$args['post__not_in'] = $ids;
}
query_posts($args);
global $paged;
}
$i = 0;
?>
<?php
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php
$i++;
$et_is_latest_post = ( $paged == 0 && ( is_home() && $i <= 2 ) ) || !is_home();
?>
<div class="post entry clearfix<?php if ( $et_is_latest_post ) echo ' latest'; ?>">
<?php
$thumb = '';
$width = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$height = $et_is_latest_post ? 130 : 67;
$classtext = 'post-thumb';
$titletext = get_the_title();
$thumbnail = get_thumbnail($width,$height,$classtext,$titletext,$titletext,false,'Entry');
$thumb = $thumbnail["thumb"];
?>

<?php if($thumb <> '' && get_option('aggregate_thumbnails_index') == 'on') { ?>
<div class="thumb">
<a href="<?php the_permalink(); ?>">
<?php print_thumbnail($thumb, $thumbnail["use_timthumb"], $titletext, $width, $height, $classtext); ?>
<span class="overlay"></span>
</a>
</div> <!-- end .post-thumbnail -->
<?php } ?>

<h3 class="title"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3>
<?php get_template_part('includes/postinfo'); ?>
<?php if (get_option('aggregate_blog_style') == 'on') the_content(''); else { ?>
<?php
$et_excerpt_length = $et_is_latest_post && is_home() ? 215 : 80;
if ( !is_home() ) $et_excerpt_length = 140;
?>
<p><?php truncate_post($et_excerpt_length); ?></p>
<?php }; ?>
<a href="<?php the_permalink(); ?>" class="more"><span><?php esc_html_e('Read More','Aggregate'); ?></span></a>
</div> <!-- end .post-->
<?php endwhile; ?>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
else { ?>
<?php get_template_part('includes/navigation','entry'); ?>
<?php } ?>
<?php else : ?>
<?php get_template_part('includes/no-results','entry'); ?>
<?php endif; wp_reset_query(); ?>

این هم فایل قالب به صورت کامل

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

دوستان میشه لطف کنن بگن چه کار انجام بدم تا مشکل حل بشه؟

حتی اگر کلا صفحه بندی رو غیرفعال کنم بهتر از این وضعیته که کاربر کلیک کنه ولی برگرده صفحه اصلی دوباره

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

فعلا تعداد پست های صفحه اول رو از 7 به 10 افزایش دادم که صفحه دوم ساخته نشه.ولی مطمئنا دیر یا زود مطالبم بیشتز از 10 تا میشه و دوباره صفحه دوم ایجاد میشه.

دوستان اگه لطف کنن یه راهنمایی کنن که حداقل بدونم مشکل از چی هست تا برم دنبال حلش ممنون میشم

با تشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط irannutshell
      با عرض سلام و خسته نباشید
      وقت بخیر
      من برای یک سایت ریخته گری دقیق محتوا ترجمه کردم. و چندتا از محتوا ها موضوع این شکلی دارند برای مثلا: فرآیند ریخته گری دقیق، مزایا و معایب ریخته گری دقیق، ریخته گری دقیق چیست و...
      موضوع مشترک بین تمامی این محتواها اینه که کلمه کلیدی یکسان یعنی ریخته گری دقیق دارند اما محتوای یکسانی نه. اینجا باید دقیقا چیکار کرد تا به مشکل نخورد؟ اصن مشکلی وجود خواهد داشت؟
      چون یوست هم گیر میده که شما ازین کلمه کلیدی قبلا استفاده کرده اید. صفحه اصلی سایت هم با همین کلمه کلیدی بالا اومده
    • توسط smtm
      سلام به همگی!
      بعد از تغییر نوع لینک پیوند یکتا از ساده به نام نوشته یا هر گزینه دیگه حروف فارسی تو قسمت آدرس بار به علامت سوال تبدیل میشه و میره تو پیج 404!

      این حالتی هست که روی نام نوشته قرار دادم به علامت سوال تبدیل میشه و به 404 میرسه:


      و این حالت لینک ساده ست که بدون اخطار 404 هست و صفحه درست نشون میده:

      البته زمانی که به نام نوشته تغییر میدم وقتی که موس رو روی لینک قرار میدم لینک ها همه تغییر کردن یعنی درست نوشته میشه:
      ولی وقتی روی لینک کلیک میکنم و میخواد صفحه رو لود کنه حروف فارسی به علامت سوال تبدیل میشه.
       
      افزونه های Change Permalink Helper، Longer Permalinks، رو هم نصب کردم!
      کد زیر و هم انتهای فانکشن قالب قرار دادم و حتی از لینک   https://yoast.com/research/permalink-helper.php هم برای ایجاد کد ریدایرکت توی فایل htacces هم استفاده کردم ولی باز مشکل پابرجاست.
      دوستای با تجربه اگه چیزی تو این زمینه میدونید لطف میکنید بهم میگید و منو راهنمایی می کنید. ممنون از شما.
      add_filter( 'sanitize_title', 'wpse52690_limit_length', 1, 3 ); function wpse52690_limit_length( $title, $raw_title, $context ) { // filters if( $context != 'save' ) return $title; // vars $desired_length = 20; //number of chars $desired_words = 5; //number of words $prohibited = array( 'the' ,'in' ,'my' ,'etc' //put any more words you do not want to be in the slug in this array ); // do the actual work // filter out unwanted words $_title = explode( ' ', $title ); //if you want more than one switch to preg_split() $_title = array_diff( $_title, $prohibited ); // count letters and recombine $new_title = ''; for( $i=0, $count=count($_title); $i<$count; $i++ ) { //check for number of words if( $i > $desired_words ) break; //check for number of letters if( mb_strlen( $new_title.' '.$_title[$i] ) > $desired_length ) break; if( $i != 0 ) $new_title .= ' '; $new_title .= $_title[$i]; } return $new_title; }  
    • توسط mehra j
      با سلام و تشکر از سایت و مطالب خوبتون
      سوالی که دارم این هست 
      من در حال راه اندازی یک سایت  فروشگاهی هستم که در اینده حوزه فعالیت خارج از ایرانم داره .می خوام یه دامین داشته باشم و برای زیان های دیگه از ساب دامنه‌ها استفاده کنم  ولی موضوع اصلی اینه که ۳تا دامنه رو میخوام ریدایرکت کنم روی دامنه  ؛ ایا  امکان این موضوع هست ؟ 
      منظورم اینه که ایا وقتی از ساب دامنه برای زبان های مختلف استفاده کنم مشکلی در موضوع ریدایرکت پیدا نمیکنم؟
      و اگر این امکان هست مشکلی در سئو پیدا نمیکنم؟
      با تشکر
    • توسط mory_fun
      سلام دوستان
      یک دامین جدید برای سایتم ادد کردم و بقیه رو به این شکل ریدایرکت کردم درسته ؟
      RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.old.ir [NC,OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^old.ir [NC] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.new.xyz [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://new.xyz/$1 [L,R=301,NC]  
    • توسط pasha
      سلام و وقت همگی به خیر
      من جدیدا با ی مشکلی مواجه شدم که وقتی یک صفحه رو آپدیت می کنم به جای بروز رسانی به صفحه ای که اتچ می کنم ریدایرکت میشه .
      ممنون میشم منو راهنمایی بکنید. 

×
×
  • اضافه کردن...