حسام 0 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلامرفقا قالب گرفتم و رفتم داخل پوشه language و فایل .po پیشش فرض داخل و برداشتم و با poedit ترجمه کردم هیچ خطایی هم نداشتحالا که گذاشتم سرجاش و نصب کردم قالب فارسی نیست چه کنم؟اکر دوست دارید مراحل و به صورت جزئی بگید چک کنممتشکر لینک به ارسال
I..R 1485 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 درود.به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.چک نمایید نام فایل .po را صحیح درج کرده باشیددر برخی موارد تمام قالب فقط از فایل زبان فراخوانی نمی شود برخی موارد را باید از داخل کد های قالب فارسی سازی نمایید 2 لینک به ارسال
mehdih1369 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشیدمن مدتی است که از این قالب استفاده میکنماما اخیرا مشکلی که بوجود امده که کاربران نمی توانند ثبت نام کنندینی وقتی کاربری ثبت نام میکنه و لینک برای او ایمیل میشه وقتی روی لینک کلیک میکنه تا فعال سازی صورت بگیره خطا میده که کلید اشتباه استولی اگر از فراموشی استفاده کنه درست کار میکنهادرس سایت dgfiles.irدوستان لطفا کمک کنیدممنون لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با سلام و خسته نباشیدمن مدتی است که از این قالب استفاده میکنماما اخیرا مشکلی که بوجود امده که کاربران نمی توانند ثبت نام کنندینی وقتی کاربری ثبت نام میکنه و لینک برای او ایمیل میشه وقتی روی لینک کلیک میکنه تا فعال سازی صورت بگیره خطا میده که کلید اشتباه استولی اگر از فراموشی استفاده کنه درست کار میکنهادرس سایت dgfiles.irدوستان لطفا کمک کنیدممنونسلامبه انجمن خوس اومدین. داخل تاپیک جدید مشکلتون رو مطرح کنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری