baba 3 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 (ویرایش شده) سلاممن سایتم به طور خودکار به روز میشهمیخواستم برچسبهای مطالب دریافتی زیر عکس هر مطلب قرار بگیرهیعنی مشابه مطلب زیربرچسب به صورت غیر لینک دار باشه تا قسمت توضیحات افزونه سئو پر بشه فواید عرق کاسنی و تاثیرات آن بر بدن, خاصیت عرق کاسنی ,خواص دارویی عرق کاسنی,خواص عرق کاسنی, خواص عرق کاسنی برای مردان, عرق کاسنی, عرق کاسنی در بارداری, فواید عرق کاسنی, فواید عرق کاسنی برای پوست, مصرف عرق کاسنی, مضرات عرق کاسنیاز جمله فواید عرق کاسنی تصفیه خون و شستشوی کبد است.فواید عرق کاسنیکاسنی یکی از گیاهان دارویی موثر است که در انواع مختلف در طبیعت وجود داشته و همه اجزای آن خواصی بسیار مفید برای بدن دارد، البته اگر به اعتدال مصرف شود. کاسنی و عرق کاسنی، از دیرباز در میان ایرانیان جایگاه و منزلتی خاص داشته و همه مادربزرگها، در میان تمام شیشههای عطر و ادویه در مطبخ خانههایشان، یک قرابه کوچک، عرق کاسنی را در کنار شاتره، گل گاوزبان، نعناع و … نگهداری میکردند.عطاران و صاحبنظران در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی، عرق کاسنی را سرد میدانند که از جمله فواید عرق کاسنی در از بین بردن حرارت و التهاب بدن، احساس رخوت و سستی، رنگ پریدگی و زردی چهره و خصوصاً تنبلی کبد است و اگر با دقت و مستمر استفاده شود، تاثیراتش قابل مشاهده است.در ایران، از گذشته دور تاکنون از فواید عرق کاسنی آگاهی داشتند و قسمتهای مختلف گیاه کاسنی و عرق آن را به عنوان تصفیه کننده خون و شستشو دهنده کبد، استفاده میکردند، کاسنی در دو نوع صحرایی یا وحشی و کاسنی کشت شده توسط کشاورزان، وجود دارد که نوع وحشی آن در اوایل بهار در کنار جویبار یا در میان سبزه زار میروید.زمان برداشت این گیاه دارویی اواسط خرداد ماه است و کار برداشت کاسنی به مدت یک ماه به طول میانجامد.اضافه کردن کاسنی به سرکه انگبین یا همان شربت سکنجبین در ایران امری متداول بوده و مردم از این خوراکی برای کاهو خوران بعدازظهرها، بهره میبردند. ویرایش شده فروردین 94 توسط baba لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری