saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سلام من یه قالب الگانت تمز دارم ..برای اضافه کردن لینک دانلود از زمینه دلخواه استفاده می کنم ولی نمیدونم چجور توی یک مطلب دو تا فایل واسه دانلود بزارم مثل پارت1 . پارت 2 و... زمینه دلخواه دانلود download هست گفتم شاید 1 و 2 آخر دانلود بزارم درست بشه که هیچ فرقی نکرد چجور میتونم درستش کنم لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 (ویرایش شده) کد های زمینه دلخواهتون رو اینجا بزارید تا براتون ادیت کنم.یا اگر نمیدونید این کد ها کجاست - فایل single قالبتون رو پیوست کنید. ویرایش شده آبان 91 توسط PRGAME 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 1- پوسته الگانت تمز رو اگر خریداری کردید میتونید از پشتیبانی اونها درخواست بدید. اگر هم دانلودی هست؛ پوسته های غیر رایگان رو نباید در انجمن قرار بدید. ممنوع هست.2- در مورد مشکلتون هم قبلا تاپیکی داشتیم: تکرار زمینه دلخواه به دفعات بیشتر 4 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 infobox.phpکد های زمینه دلخواهتون رو اینجا بزارید تا براتون ادیت کنم.یا اگر نمیدونید این کد ها کجاست - فایل single قالبتون رو پیوست کنید.single.php لینک به ارسال
PRGAME 175 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 (ویرایش شده) infobox.phpبرای اینکار میتونید کد :$file = get_post_meta($post->ID, 'download', true);رو تکرار کنید به این صورت :$file = get_post_meta($post->ID, 'download1', true);$file2 = get_post_meta($post->ID, 'download2', true);$file3 = get_post_meta($post->ID, 'download3', true);$file4 = get_post_meta($post->ID, 'download4', true);$file5 = get_post_meta($post->ID, 'download5', true);$file6 = get_post_meta($post->ID, 'download6', true);و در کد های نمایش که این ها باشند :<div class="dtl"><h3> <?php echo $name; ?> </h3><ul><li id="li2"><b>محقق / مترجم : </b> <?php echo $motarjem; ?></li><li id="li4"><b>ساخته شده توسط : </b> <?php echo $design; ?></li><li id="li5"><b>رمز فایل : </b> www.irandll.com</li><li id="li6"><b>قالب فایل : </b> <?php echo $format; ?></li><li id="li7"><b><a href="<?php echo $form; ?>">بحث و گفتگو پیرامون این مقاله در انجمن</a></b></li><li id="li3"><b>منبع : </b> <a href="http://www.irandll.com">دانلود سرای ایرانیان</a></li></ul><a href="<?php echo $file; ?>"><div id="dl"></div></a></div>بازم از تکرار و تغییر نام استفاده کنید.البته اگر میخاهید و قتی مقدار این دانلود ها خالی هست نمایش داده نشوند از این کد هم استفاده کنید :<?php $dl = get_post_meta($post->ID, 'dl', true); ?> <?php if(get_post_custom_values('dl')) : ?> <a href="<?php echo $dl; ?>" >Download</a> <?php endif; ?> ویرایش شده آبان 91 توسط PRGAME 5 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلامخسته نباشیدببخشید دوستان نحوه آپدیت پوسته های الگانت به چه صورت می باشد؟آیا تغییراتی که در استایل داده شده بعد از آپدیت از بین می رود؟سپاسگزار می شویم راهنمایی بفرماییدتشکر لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 سلامخسته نباشیدببخشید دوستان نحوه آپدیت پوسته های الگانت به چه صورت می باشد؟آیا تغییراتی که در استایل داده شده بعد از آپدیت از بین می رود؟سپاسگزار می شویم راهنمایی بفرماییدتشکراگر پوسته را خریده باشد. نگارش جدید در پنل شما نمایش داده میشودبرای تغییرات هم بهتره از child theme استفاده کنید تا از بین نرود 1 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 ما دسترسی به دلار نداشتیم از دوستان خواهش کردیم برای ما خریداری کردنداگر لطف بفرمایید چه طور آپدیت کنیم که تغییراتی که در نسخه فعلی دادیم در نسخه جدید هم اعمال شود سپاسگزار می شویمالبته می دانیم باید در خود الگانت این سوال را مطرح کنیم اما دوستان دسترسی به اکانت های این سایت مشکل است و ما مجبوریم از طریق واسطه این پوسته ها را دریافت کنیم.سپاسگزار می شویم این مطلب را مد نظر قرار دهیدتشکر لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری