رفتن به مطلب
MaysaM

لود نشدن "همه نوشته ها" (ناقص لود شدن edit.php)

پست های پیشنهاد شده

سلام

وقت همه دوستان خوش و ایام به کام.

php روی سرور ورژنش 5.2 بود و الان کردمش 5.4 .هیچ مشکلی وجود نداره و همه چیز اوکی هست. توی req های وردپرس هم خوندم که 5.4 به بالا ساپورت میشه و کلا بهتر هم هست.

مشکل اینجاست که توی ورد پرس وقتی روی گزینه همه نوشته ها کلیک میکنم که همه نوشته ها رو نشون بده تا مثلا تغییراتی توشون انجام بده چیزی لود نمیشه.

عکس رو پیوست کردم که دوستان ببینند.

قالب رو که عوض میکنم مشکلی نیست و لود میشه. و مشکل به خاطر قالب هست.

قالب رو یکبار دیگه نصب کردم نشد.

ورژن بالاتر نصب کردم نشد.

قالب رو کلا پاک کردم و با یه قالب دیگه اومدم بالا و سرور رو ریست دادم و دوباره قالب رو نصب کردم و چک کردم بازهم نشد.

با این قالب تمام پلاگینها رو غیر فعال کردم باز هم نشد.

کلا با قالب دیگه هیچ مشکلی نیست و نوشته ها لود میشن و پلاگینها هم مشکلی ندارن.

این قالب رو نمیتونم نغییر بدم چون چند ماه هست که روی سایت هست و الان وقت قالب تعویض کردن سایت نیست و باید مشکلش رو حل کنم.

از دوستان حرفه ای درخواست کمک دارم. ممنون.

post-892-0-79053900-1427137201_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کدهای قالب رو بررسی کنید

ببینید چه تابعی روی این بخش تاثیر میزاره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یا خود خدا (:

ممنون از پاسخ

کدوم کد رو باید بیشتر بررسی کنم.

تقریبا فقط فهمیدم که منظورتون چیه ولی شناختی روی طراحی قالب و نوع کارکرد کدها ندارم. در حد دستکاری کردن و شخصی سازی. شاید از اماتور هم پایینتر.

به نظرتون کجاها رو باید چک کنم و چه چیزی رو باید دقت کنم.

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام دوستان

مشکل من حل شد.

راه حلش رو هم میگم که اگر زمانی کسی بهش برخورد بتونه حلش کنه.

این مشکل من و کار نکردن بعضی دیگه از فایلهای php روی سرور به خاطر مشکلات خود php و نصب اون روی سرور بود.

من php سرور رو آپدیت کرده بودم و بعد از اپدیت php دیگه phpmyadmin باز نمیشد و ارور

Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly.

دریافت میکردم.

تنظیمات php ریست شده بود و tmp روی سرور لینوکس کار نمیکرد و کلا php.ini ریست شده بود.

به پشتیبانی گفتم و مشکل phpmyadmin رو حل کردن البته با اپدیت به اخرین نسخه و تنظیم php.ini برای لایت اسپید که وب سرورم هست. و مشکل کاملا حل شد.

ممنون از دوستانی که پاسخ دادن.

خداییش مدیران و کاربران این سایت کار درستن. میفهمن چی میگن که خیلی ارزشمنده.

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...