ilbeygi.m

مشکل رفع نشدن "؟" در url ها

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید

اندکی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم.

داخل ادرس فایل های css و js سایتم علامت "؟" وجود داره ک نمیدونم چطوری پاکش کنم!!!

از افزونه Query Strings Remover هم استفاده کردم اما مثل اینکه بی فایدس !!!

ممنون میشم کمک کنید.

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان خسته نباشید

اندکی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم.

داخل ادرس فایل های css و js سایتم علامت "؟" وجود داره ک نمیدونم چطوری پاکش کنم!!!

از افزونه Query Strings Remover هم استفاده کردم اما مثل اینکه بی فایدس !!!

ممنون میشم کمک کنید.

با سپاس

درود

به فولدر تم خود برید، در انتهای فایل functions.php کد زیر را اضافه کنید(از این فایل قبل از ویرایش یک نسخه کپی بگیرید):


function remove_cssjs_ver( $src ) {
if( strpos( $src, '?ver=' ) )
$src = remove_query_arg( 'ver', $src );
return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );
add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این فایل جواب داد دیگر نیازی به افزونه ذکر شده نیست؟

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر این فایل جواب داد دیگر نیازی به افزونه ذکر شده نیست؟

با سپاس

خیر،‌ نیازی نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم اما جواب گو نبود و همچنان "؟" در ادرس یافت میشه !!!

http://fa.themecenter.net/wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/jquery-cookie/jquery.cookie.min.js?de9be0

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم اما جواب گو نبود و همچنان "؟" در ادرس یافت میشه !!!

http://fa.themecente...e.min.js?de9be0

اگه از پلاگین W3 Total Cache استفاده می کنید، Browser Cache رو غیر فعال کنید، و کش مرورگر تون رو هم پاک کنید.

اگر باز هم جواب نداد از کد زیر استفاده کنید:


function vc_remove_wp_ver_css_js( $src ) {
if ( strpos( $src, 'ver=' . get_bloginfo( 'version' ) ) )
$src = remove_query_arg( 'ver', $src );
return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'vc_remove_wp_ver_css_js', 9999 );
add_filter( 'script_loader_src', 'vc_remove_wp_ver_css_js', 9999 );

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کش رو پاک کردم دوباره تست کردم خیلی از ارور هاش رفع شده بود !!!

بسیار ممنون.

ببخشید یک سوال دیگه : عکس های سایتم حجم زیادی رو از نظر سرعت گرفتن و سرعت رو به شکل بسیار زیادی پایین اوردن !!! ایا می تونید راهنمایی کنید که چطور بهینه ترشون کنم تا سرعت لود بیشتر بشه .

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کش رو پاک کردم دوباره تست کردم خیلی از ارور هاش رفع شده بود !!!

بسیار ممنون.

ببخشید یک سوال دیگه : عکس های سایتم حجم زیادی رو از نظر سرعت گرفتن و سرعت رو به شکل بسیار زیادی پایین اوردن !!! ایا می تونید راهنمایی کنید که چطور بهینه ترشون کنم تا سرعت لود بیشتر بشه .

با سپاس

خواهش می کنم،

شما می تونید از افزونه EWWW Image Optimizer برای بهینه سازی عکس ها استفاده کنید.

ویرایش شده در توسط Sartist
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری