رفتن به مطلب
ilbeygi.m

مشکل رفع نشدن "؟" در url ها

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان خسته نباشید

اندکی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم.

داخل ادرس فایل های css و js سایتم علامت "؟" وجود داره ک نمیدونم چطوری پاکش کنم!!!

از افزونه Query Strings Remover هم استفاده کردم اما مثل اینکه بی فایدس !!!

ممنون میشم کمک کنید.

با سپاس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام دوستان خسته نباشید

اندکی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم.

داخل ادرس فایل های css و js سایتم علامت "؟" وجود داره ک نمیدونم چطوری پاکش کنم!!!

از افزونه Query Strings Remover هم استفاده کردم اما مثل اینکه بی فایدس !!!

ممنون میشم کمک کنید.

با سپاس

درود

به فولدر تم خود برید، در انتهای فایل functions.php کد زیر را اضافه کنید(از این فایل قبل از ویرایش یک نسخه کپی بگیرید):


function remove_cssjs_ver( $src ) {
if( strpos( $src, '?ver=' ) )
$src = remove_query_arg( 'ver', $src );
return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );
add_filter( 'script_loader_src', 'remove_cssjs_ver', 10, 2 );

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اگر این فایل جواب داد دیگر نیازی به افزونه ذکر شده نیست؟

با سپاس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اگر این فایل جواب داد دیگر نیازی به افزونه ذکر شده نیست؟

با سپاس

خیر،‌ نیازی نیست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تست کردم اما جواب گو نبود و همچنان "؟" در ادرس یافت میشه !!!

http://fa.themecenter.net/wp-content/plugins/woocommerce/assets/js/jquery-cookie/jquery.cookie.min.js?de9be0

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تست کردم اما جواب گو نبود و همچنان "؟" در ادرس یافت میشه !!!

http://fa.themecente...e.min.js?de9be0

اگه از پلاگین W3 Total Cache استفاده می کنید، Browser Cache رو غیر فعال کنید، و کش مرورگر تون رو هم پاک کنید.

اگر باز هم جواب نداد از کد زیر استفاده کنید:


function vc_remove_wp_ver_css_js( $src ) {
if ( strpos( $src, 'ver=' . get_bloginfo( 'version' ) ) )
$src = remove_query_arg( 'ver', $src );
return $src;
}
add_filter( 'style_loader_src', 'vc_remove_wp_ver_css_js', 9999 );
add_filter( 'script_loader_src', 'vc_remove_wp_ver_css_js', 9999 );

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کش رو پاک کردم دوباره تست کردم خیلی از ارور هاش رفع شده بود !!!

بسیار ممنون.

ببخشید یک سوال دیگه : عکس های سایتم حجم زیادی رو از نظر سرعت گرفتن و سرعت رو به شکل بسیار زیادی پایین اوردن !!! ایا می تونید راهنمایی کنید که چطور بهینه ترشون کنم تا سرعت لود بیشتر بشه .

با سپاس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کش رو پاک کردم دوباره تست کردم خیلی از ارور هاش رفع شده بود !!!

بسیار ممنون.

ببخشید یک سوال دیگه : عکس های سایتم حجم زیادی رو از نظر سرعت گرفتن و سرعت رو به شکل بسیار زیادی پایین اوردن !!! ایا می تونید راهنمایی کنید که چطور بهینه ترشون کنم تا سرعت لود بیشتر بشه .

با سپاس

خواهش می کنم،

شما می تونید از افزونه EWWW Image Optimizer برای بهینه سازی عکس ها استفاده کنید.

ویرایش شده توسط Sartist

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...