p30fire

مشکل بالا نیامدن سایت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عرض می کنم خدمت کابران این انجمن ؛

لطفا یه کمکی به من بکنید : سایت من چند روزی است که اصلا بالا نمیاد! و نمیدونم چی میگه؟؟

لطفا به آدرس زیر رفته و خودتون ببینید : www.p30fire.com

لطف کنین و من رو راهنمایی کنین!!!؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند دلیل میتونه داشته باشه:

1- مشکل از سرور و کمبود منابع (با پشتیبانی هاست بررسی کنید)

2- سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها (فایل ها 644 و پوشه ها 755)

3- عدم سازگاری فایل htaccess با تنظبمات هاستیگ (فایل htaccess را ویرایش کنید و یا بطور موقت برای تست تغییر نام بدید)

4- پلاگین ها را غیر فعال کنید و در صورت بالا اومدن سایت ، ببینید کدام پلاگین مشکل ساز شده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند دلیل میتونه داشته باشه:

1- مشکل از سرور و کمبود منابع (با پشتیبانی هاست بررسی کنید)

2- سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها (فایل ها 644 و پوشه ها 755)

3- عدم سازگاری فایل htaccess با تنظبمات هاستیگ (فایل htaccess را ویرایش کنید و یا بطور موقت برای تست تغییر نام بدید)

4- پلاگین ها را غیر فعال کنید و در صورت بالا اومدن سایت ، ببینید کدام پلاگین مشکل ساز شده

ممنونم از راهنمایی تان

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه شرکتی هاستتونو گرفتید؟

به پشتیبانی شرکت تیکت بزنید.

معمولا مشکل از سروره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: