djbagoor 0 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) سلام دوستاناول : تشکر از زمانی که صرف خواندن و پاسخ به من می کنید.دوم:من می خوام به کاربر ها یه کد یونیک بدم که وقتی اون رو داخل یه ابزارک می زنن و دکمه جستجو رو می زنن به اون لینکی که برای اون کد گذاشتم هدایت بشن.نکته:- هر کد منحصر به فرد یک لینک منحصر به فرد (یونیک) دارد.- قرار نیست اون کد رو می زنه جستجو کنه هرچه به اون کد نزدیک بود یا شبیه بود رونمایش بده ، عینا اون کد یا وجود داره یا نداره - اگه داره می ره اون لینک رو نمایش می ده نداره می گه نداریم که برای استعلام می خوام ازش استفاده کنمبا کلید واژه های مختلفی سرچ کردم تو گوگل ولی خوب نتیجه ای نگرفتم (در واقع اصلا نمی دونم اسم این افزونه رو چی می شه صدا کرد!! ) ویرایش شده اسفند 93 توسط djbagoor لینک به ارسال
djbagoor 0 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 نبود؟ کسی پلاگینی سراغ نداره؟راهی به نظرتون نمیاد؟؟ لینک به ارسال
محمد پارسا 90 ارسال شده در آبان 97 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 97 سلام عذر خواهی بابت آپدیت این تاپیک لازم دیدم دیدم که اعلام کنم چنین افزونه ای برای وردپرس وجود دارد. https://wpfile.ir/product/online-trackingcode با احترام لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری