pooyanazad 1 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 مطالب کامل ایندکس شدن . url هام کم هستند . رتبه توی وبمست برای بعضی کلمات (5تا) زیر 3 هست ولی تو سرچ گوگل سایت نیست .آمار ِ افزونه جت پک ،آمار بازدید رو صفر نشون میده . در صورتی که کامنت گذاشته شده.1- یا سایت من از گوگل حذف شده؟2- چرا بازدید کننده هاش انقدر کمن؟3- سئو سایت بنظر خودم بد نیست . میتونید بررسی کنید؟http://charkh-khayyati.ir لینک به ارسال
mansourbaks 23 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 ساتتون اصلا بالا نیست ! 1 لینک به ارسال
علیرضا 262 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) باسلامچند وقت هست سایت خود را راه اندازی کردید؟چه تغییراتی انجام دادید؟ ویرایش شده اسفند 93 توسط علیرضا 1 لینک به ارسال
pooyanazad 1 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 (ویرایش شده) صبحتون بخیر@آقا منصور : یعنی چی سایت بالا نیست؟؟؟@آقا علیرضا : سایتم حدود 5 ماه داره . تغییرات ؟ فقط یکم تبلیغ تو سایتای دیگه کردم.اونم با لینک نه ، پولی. هیچ کار خاصی نکردم . نمیدونم چرا بازدید انگار صفر شده.فقط یک روز صفحه اول سایتم رو ووکامرس(فروشگاه) گذاشتم . بعد برگردوندم .چه بلایی سرش اومده؟ تو گوگل دنبال کلمه فروشگاه چرخ خیاطی هم که لینک دوم بودم ، تا صفحه 30 گشتم ولی نیستم.دوتا مشکل در کل داره که نمیدونم ربطی به این قضیه داره یا نه ؟ (فکر نمیکنم مربوط باشه)1- ووکامرس پیغام میده ،پوستتون برای ووکامرس خوب نیست . (2014)البته من پوسته ای ندیدم که هم برای مطالب خوب باشه و هم برای فروشگاه. چون سئوی مطالبم بالاتره . 2014 رو گذاشتم .2-توی seocentre برای آنالیز سئو این ارور اومده :Title relevancy to web page content is poor.The title relevancy to web page content is 50%. The title tag should match the content on your web page.به معنی :ربط عنوان به محتوای سایت کم است. حدود 50%با عوض کردن چند پوسته این اتفاق افتاد .از گجا درستش کنم ؟ طول عنوان سایتم زیاد شده . ویرایش شده اسفند 93 توسط pooyanazad لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 لطفاً از ایجاد تاپیک های تکراری و ارسال اسپم خودداری کنید.صبور باشید دوستان پاسخ خواهند داد.از همین تاپیک پیگیری کنید.--------مدیر محترم : تاپیک تکراری ادغام شود. 3 لینک به ارسال
pooyanazad 1 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 ممنونم . تاپیک قبلی اشتباها اومده . لطفا پاکش کنید . به خاطر آپدیت جدید seo yoast اسم سایته من عوض شده بود. الآن تو سایت chekme که آقای سعید حسنی گفتن ،امتیازم 100% هست . فکر میکنم بقیش هم به مرور درست بشه.ولی همون سایته chekme میگه با سه لینک بین الکسا ،گوگل و یاهو تنها 8% از کابران اینترنت شما رو میبینند.برای این چیکار کنم ؟؟؟؟ لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 ولی همون سایته chekme میگه با سه لینک بین الکسا ،گوگل و یاهو تنها 8% از کابران اینترنت شما رو میبینند.برای این چیکار کنم ؟؟؟؟صبر کنید ... و مطالب جدید و بدون کپی بذارید. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری