bahram2016 4 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلام و عرض ادب به دوستانآقا من یه سوال برام پیش اومده من تا حالا سایتو سئو نکردم خودمم بلد نبودم ولی یه کارهای کردم در کلحال سالم اینه که این دوستان سئو کار چکار میکنن که مثلا 400 500 یا حتی 700 هزینه سئو قالب رو برآورد میکنن ؟آیا هزینه کردن به این طریق درسته ؟ لینک به ارسال
mansourbaks 23 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلامبرحال کار تخصصی همه جا به همین صورت هستش ... لینک به ارسال
bahram2016 4 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلامبرحال کار تخصصی همه جا به همین صورت هستش ...دوست من ما که نمیگیم تخصصی نیست ولی خب وقتی هزینه میکنی آیا پاسخگو هست ؟ لینک به ارسال
mansourbaks 23 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 صد در صد بلهالبته با قیمت مناسب تر هم میتونید افرادی رو پیدا کنید که انجام بدنالبته باید اضافه کنم که سئو جنبه های مختلفی داره که بهینه سازی کدهای قالب فقط یکی از اون هاست لینک به ارسال
Usrapid 23 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 متاسفانه الان هر کسی 4 تا مقاله خونده اونم ترجمه شده ، خودشو سئو کار میدونه . سئو کار خوب خیلی کمه . شاید به تعداد انگشت ...سئو یک روند کلی نیاز داره و یک پروسه طولانی مدت هستش . و هیچ تضمینی هم در سئو نیست ... کسی که کار سئو رو برای شما تضمین میکنه مطمئن باشید دروغه محظه و جنبه عملی نداره .سئو فقط رعایت یک سری استاندارد های از پیش تعیین شده است .به نظرم خیلی هزینه های سنگین برای این کار انجام نده . تو همین انجمن خیلی مقالات خوبی رو دوستان قرار دادند . اونهارو مطالعه کن ... با اونها پیش برو اگر نتیجه نگرفتی برو سراغ سئو کار 2 لینک به ارسال
bahram2016 4 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 متاسفانه الان هر کسی 4 تا مقاله خونده اونم ترجمه شده ، خودشو سئو کار میدونه .سئو کار خوب خیلی کمه . شاید به تعداد انگشت ...سئو یک روند کلی نیاز داره و یک پروسه طولانی مدت هستش .و هیچ تضمینی هم در سئو نیست ... کسی که کار سئو رو برای شما تضمین میکنه مطمئن باشید دروغه محظه و جنبه عملی نداره .سئو فقط رعایت یک سری استاندارد های از پیش تعیین شده است .به نظرم خیلی هزینه های سنگین برای این کار انجام نده . تو همین انجمن خیلی مقالات خوبی رو دوستان قرار دادند . اونهارو مطالعه کن ... با اونها پیش برو اگر نتیجه نگرفتی برو سراغ سئو کارممنون لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 به هیچ عنوان وقت و هزینه خودتون رو صرف اینگونه افراد نکنیدالبته مختارید و اگر دادید سئو کنن ، بعد از سئو کردم میتونید لاگ تغییرات رو ببینید و 99% فقط چند تا تگ h میزارن یه کم بهینه سازی اونم با استفاغده از سایت های آنلاین بعد میگن سئو کردیم !!!!! 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 در تایید حرفهای کسریهزینه مطمئنی نخواهد بودخودتون بهینه کنید و قواعد رو رعایت کنید و درست مطلب بزنید ... اوکیه 3 لینک به ارسال
bahram2016 4 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 در تایید حرفهای کسریهزینه مطمئنی نخواهد بودخودتون بهینه کنید و قواعد رو رعایت کنید و درست مطلب بزنید ... اوکیهتشکرولی آقا مرتضی نمیگم همه مطالبو خوندم ولی بعضی از مطالب رو خوندم ولی یا طوری بوده که برای منه مبتدی روان نبوده یا من فک میکنم مثلا فلان کار چیز مهمی به نظر نمیرسه پس ولش کن.و مطلبی که بشه گفت سئو از ابتدا و انتها باید چکار کرد ندیدم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری