hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام به دوستان من یه قالب دیدم که قبلانم دانلودش کردم از سایت آی طرح اما متاسفانه برداشته و از سرور پاکش کردهاینم قالبه http://www.motakhass.ir/ممنون لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 فکر کنم قالبی که پخش شده ، سازندش راضی نباشه ! یعنی عمومی نکرده.در هر صورت ، قالب هایی که سازنشون راضی نیست و ریپ شدست در انجمن قرار نمیگیره ...البته فکر کنم ریپ شده باشه. 1 لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 اونوشو نمیدونم الان این قالب رو بیش از ده ها سایته هستش کسی نداره من اینو نمی خوام که این جوری بزارم می خوام کامل تغییرش بدم لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام به دوستانمن یه قالب دیدم که قبلانم دانلودش کردم از سایت آی طرح اما متاسفانه برداشته و از سرور پاکش کردهاینم قالبهhttp://www.motakhass.ir/ممنونپوسته سایت آقا oMid هم مشابه هست.منتظر پاسخشان باشید.اگر فهمیدید اسم پوسته ویرایش نشده را ذکر کنید. 3 لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 همینه دوست عزیز که ایشون امده ویرایشش کردهحالا چه طور بهشون بگیم لینک به ارسال
Mr.javad 15 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوستان کسی این قالب رو نداره ؟ لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 یکی از بچه ها داره اما نیستش لینک به ارسال
oMid 2114 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 بله پوسته سایت بنده هم مشاه همین سایت می باشد.بنده به شخصه با ریپ و این حرفا به کل مخالفم ولی این قالب به طرز عجیبی منو جذب خودش کرد اگه به سورس دو سایت توجه کنید متوجه میشید که تفاوت بسیاری با هم دارند ولی در کل قالب بندی دو پوسته مشابه هم می باشد.ویرایش این پوسته به مراتب بیشتر از طراحی یک پوسته وقت منو گرفت...# 1 لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 می تونید بزارید بچه ها استفاده کنناگه امکانش هست لینک به ارسال
oMid 2114 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 واقعا عذر می خواهم ولی امکانش نیست,یک دنیا شرمنده...# لینک به ارسال
سعید حسینی 2409 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 بله پوسته سایت بنده هم مشاه همین سایت می باشد.بنده به شخصه با ریپ و این حرفا به کل مخالفم ولی این قالب به طرز عجیبی منو جذب خودش کرد اگه به سورس دو سایت توجه کنید متوجه میشید که تفاوت بسیاری با هم دارند ولی در کل قالب بندی دو پوسته مشابه هم می باشد.ویرایش این پوسته به مراتب بیشتر از طراحی یک پوسته وقت منو گرفت...#ریپ بوده از اول؟اگر فایل zip اولیه پوسته را دارید لطفاً برای دریافت دوستان بذارید و در غیر اینصورت اسم پوسته اولیه را ذکر کنید. لینک به ارسال
oMid 2114 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 ریپ بوده از اول؟اگر فایل zip اولیه پوسته را دارید لطفاً برای دریافت دوستان بذارید و در غیر اینصورت اسم پوسته اولیه را ذکر کنید.خیر خودم جمع بندی کردم و به وردپرس تبدیل کردم و به همین دلیل قصد انتشار ندارم...# لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 ای قالب ها در همون ردیف قالب هاست،فقط کافیه بکگراند ها و ... رو تغییر بدین...(هیچ گونه تستی هم نکردم تا کنون...)فکر نکنم ریپ هم باشن چون من از یک سایت رایگان دانلود کردم...creativemagazine.zipsilvermag.zip 3 لینک به ارسال
hamidtbt 15 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 (ویرایش شده) واقعا عذر می خواهم ولی امکانش نیست,یک دنیا شرمنده...#سلام . با اجازه از استاتر تاپیک . شما چطوری برچسب های سایتتان را به آن صورت یعنی 3d در آوردید . افزونه خاصی هستش. یا خیر ویرایش شده مهر 91 توسط hamidtbt لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام . با اجازه از استاتر تاپیک . شما چطوری برچسب های سایتتان را به آن صورت یعنی 3d در آوردید . افزونه خاصی هستش. یا خیرگرچه این حرکت شما خلاف قوانین انجمن هست.اما برای اینکه دست خالی از این جا نرید.یک مطلب از داخل خود وبلاگ امید عزیز بهتون میدم بخونید.چون توی خود وبلاگش هم نوشته.:http://rango.ir/blog/370/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-wp-tagcanvas/ 3 لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز این قالب شما کاملا ریپ شده استفقط شما توش دست برده ایدشرمنده که اینو میگم دوست عزیز اگه بیس قالب رو ببینی یکی هست و کد ها رو هم چک کنید متوجه میشیدبازم ممنون 2 لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز این قالب شما کاملا ریپ شده استفقط شما توش دست برده ایدمنظورتون به کدوم یک از دوستان عزیزتون بود؟!!اگه به من بود: من خودمم گفتم که نمیدونم نال هست یا رایگان،من فقط رفتم توی یک سایت پوسته انگلیسی و این ها توش بود... مرجعی هم که داده بود خودش هم رایگان بود توش... حالا بقیه اون به من ربطی نداره... لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 kمنظورتون به کدوم یک از دوستان عزیزتون بود؟!!اگه به من بود: من خودمم گفتم که نمیدونم نال هست یا رایگان،من فقط رفتم توی یک سایت پوسته انگلیسی و این ها توش بود... مرجعی هم که داده بود خودش هم رایگان بود توش... حالا بقیه اون به من ربطی نداره...شرمنده داداش من پستمو بدون نقل قول گذاشتممنظورم اقا امید بود که میگه قالبو خودم زدمایشون اگه یه ذره فکر کنه متوجه میشه که حتی قسمت تبلیغات 2 تا از بنرهای قالب اصلی رو برنداشته لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوستان کسی نیست که این قالب رو داشته باشهچرا اینجا این قد خلوت و سوت کوره لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوستان عزیز توجه کنیدبحث پوسته های ریپ و یا غیررایگان در انجمن ممنوع است.و پوسته سایتهای دیگر رو نباید درخواست بدید.در نهایت استفاده از پوسته روی سایت به خود شخص برمیگرده.پوسته درخواستی پست اول ریپ شده هست پس بحثش منتفی میشه.اگر شبیه ش رو کسی داره معرفی کنه وگرنه که هیچ!اگر تاپیک همینطور ادامه پیدا کنه --> قفل میشهدوستان لطفا رعایت کنید...عنوان تاپیک اصلاح شد/. 3 لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوستان کسی نیست که این قالب رو داشته باشهدوست عزیز،خدایش شما انتظار دارید که یکی بیاد بجای شما غذارو بجوئه بعد بریزه توی دهنتون؟خب این قالبی هم که من معرفی کردم هم دقیقا همونه دیگه حالا خودتون یکم تغییراتی توش ایجاد کنید.... 1 لینک به ارسال
oMid 2114 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 شرمنده داداش من پستمو بدون نقل قول گذاشتممنظورم اقا امید بود که میگه قالبو خودم زدمایشون اگه یه ذره فکر کنه متوجه میشه که حتی قسمت تبلیغات 2 تا از بنرهای قالب اصلی رو برنداشتهبله پوسته سایت بنده هم مشاه همین سایت می باشد.بنده به شخصه با ریپ و این حرفا به کل مخالفم ولی این قالب به طرز عجیبی منو جذب خودش کرد اگه به سورس دو سایت توجه کنید متوجه میشید که تفاوت بسیاری با هم دارند ولی در کل قالب بندی دو پوسته مشابه هم می باشد.ویرایش این پوسته به مراتب بیشتر از طراحی یک پوسته وقت منو گرفت...#خیر خودم جمع بندی کردم و به وردپرس تبدیل کردم و به همین دلیل قصد انتشار ندارم...#من نگفتم حودم طراحی کردم جناب! گفتم همین پوسته است که تو کدهاش دست بردم! یادم باشه دفعه بعد از شما اجازه بگیرم! یا علی....# 2 لینک به ارسال
hemmati.eng 2 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوست عزیز،خدایش شما انتظار دارید که یکی بیاد بجای شما غذارو بجوئه بعد بریزه توی دهنتون؟خب این قالبی هم که من معرفی کردم هم دقیقا همونه دیگه حالا خودتون یکم تغییراتی توش ایجاد کنید....دوست عزیز من که نگفتم که بیا برای من پوسته طراحی کن این پوسته روی 3 تا سایت بود که همه سایتها همه سرورشونو پاک کردنبعد این پوسته آی طرح بود که خود سایت آی طرح خودش انتشار داد اصلانم ریپ شده نیستمن نگفتم حودم طراحی کردم جناب! گفتم همین پوسته است که تو کدهاش دست بردم! یادم باشه دفعه بعد از شما اجازه بگیرم! یا علی....#دوست عزیز شما ادعای میکنی ما که چیزی نگفتیمشما داری پوسته مردم و به اسم خودت میزنی دوست عزیز بعدش معلومه اینجا هم باند بازیه دوست عزیز بچه ها به جای کمک فقط از هم حمایت می کنندخسته نباشید لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 هدف بحث کاملا مشخص شدتاپیک قفل. 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 فقط جهت رفع برخی ابهامات:دوستان برای رسیدن به هدفتون باید خودتون هم تلاش کنید.همیشه نباید دنبال موارد آماده باشید.متاسفانه تاپیک از مسید اصلیش منحرف شد و چاره ایی جز قفل شدن نداشت!بهتره بجای موش و گربه بازی و مچ گیری به دنبال کمک بهم دیگه باشیم.دوستان قدیمی تر هم فراموش نکنن باید به کاربران جدیدتر بیشتر بها داد.به امید موفقیت همه دوستان 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده