hamidtbt 15 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام . من پوسته زن اپ را که از دی بی اس تم دانلود کردم از فهرست ها پشتیبانی میکنه . من فهرست ها را طبق آموزش های متداول اضافه میکنم ولی شاخه و زیر شاخه همه با هم اضافه نمیشه . من میخوام مثلا اگر موس روی شاخه رفت زیر شاخه زیر باز بشه یه چیزی ماننده منوی باز شونده . لینک به ارسال
aminner 200 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 (ویرایش شده) خب احتمالا این پوسته قابلیت منوی باز شو یا دراپ داون رو ندارهالبته اگر فهرست ها رو درست تنظیم کرده باشید ویرایش شده مهر 91 توسط aminner 2 لینک به ارسال
hamidtbt 15 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 خوب چطوری باید این قابلیت را بهش افزود لینک به ارسال
aminner 200 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 خب یکم دردسر داره بهتره از مرحله اول بریمببینید فهرست شما به این صورت هستش که یکی رفته جلوی دیگری یا همه تو یه سطح قرار دارن؟مثلا تصویر رو ببینید باید فهرست شما اینطوری باشه 2 لینک به ارسال
hamidtbt 15 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 همه تو یک سطح هستند ( انگار همه خودشون یه دسته جداگانه هستند در صورتی که در اصل زیر شاخه هستند) لینک به ارسال
hamidtbt 15 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 آقاد فکر کم مشکل حل شد من بصورت دستی زیر شاخه را کمی آوردم به سمت چپ راحت توی قالب به صورتی منوی باز شونده شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری