Mohammad Data 2 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 درودمن میخواستم وقتی یوزر وارد سایت میشه ، یک صفحه ی پاپ آپ کوچک باز شه که از اون بخواد ایمیلش رو وارد کنه تا عضو خبرنامه بشهحالا 2 تا افزونه پیدا کردم ولی نتونستم تنظیماتشون رو انجام بدمYITH Newsletter PopupوNinja Popupsسیستم خبرنامه با google feedburner هستدوستان اگه کسی کامل یاد داره که چجوری تنظیماتش رو با فید برنر ست کنم ، آموزش بدهسپاس لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 Ninja Popups افزونه پرمیوم و پولی هست. پس بحثش میره کنار.YITH Newsletter Popup هم تو خودش میگیره و به فیدبرنر گوگل کاری نداره! 2 لینک به ارسال
Mohammad Data 2 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 خب Ninja Popups که هیچیYITH Newsletter Popup رو هم میگین خودش ذخیره میکنه ؟ یعنی نمیشه با فرم فیدبرنر ست کرد ؟ که روی دکمه کلیک کنه و صفحه ی فید برنر باز شه ؟افزونه ی دیگه ای سراغ ندارید ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 توی توصیحاتش چیزی ندیدیم.اگر شما میخواین فیدبرنر استفاده کنین چرا از فرم خودش استفاه نمی کنین. بصورت html بهتون میده 2 لینک به ارسال
Mohammad Data 2 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 اون فرم رو که کنار سایت استفاده می کنمکسی اینجوری فرم رو نمی بینه . زیاد قابل توجه نیستولی اینکه به صورت پاپ آپ باز بشه خیلی بهتره لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 خوب میتونید یک دکمه بزارید که با کلیک روی اون پاپآپ فرم فیدبرنر باز یشه 2 لینک به ارسال
Mohammad Data 2 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) خب من دکمه رو چجوری و چه مدلی بذارم که کاربر مجبور بشه روش کلیک کنه و فرم ثبت ایمیل فید برنر باز شه؟من سعی کردم همین افزونه ها رو راه بندازم که حداقل یک پنجره ش باز شه و توش متن باشه . ولی فقط صفحه خالی میاد . دهنم سرویس شد o_Oمیشه یه آموزش بدین که متن و دکمه رو نشون بده ؟ ویرایش شده بهمن 93 توسط Mohammad Data لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 کد بالای صفحه این سایت رو ببینیداینطور خوبه؟http://20ist.com/ 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری