hosseinbrusli 119 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) سلام .....یه تغییراتی تو سایت داشتیم که بعضی قسمت های قالب و تغییر دادیم و ایجکس کردیم ...قبل از تغییرات: http://gtmetrix.com/...3d.com/wFnOA6Emبعد از تغییرات: http://gtmetrix.com/...d.com/xvzkH0SN#بعداز تغییرات Gzip ام پریده!! در صورتی که کدش توی اچ تی اکسس موجوده! هرکاریم میکنم فعال نمیشه! وقتی تو جی تی ماتریک رو گزینه Gzip کلیک میکنم، کلی کد میده که مشخص نیست چین و به چه صورت باید درستشون کرد!# BEGIN GZIP<ifmodule mod_deflate.c>AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript</ifmodule># END GZIPکسی هست ما رو راهنمایی کنه باید چیکار کنیم و Gzip و چه طوری فعال کنیم؟ و یه سوال دیگه اینکه Leverage browser caching چیه و چه طوری باید درستش کنیم؟ ویرایش شده بهمن 93 توسط hosseinbrusli لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلامجواب هر دو تا سوالبرای کش پیشنهاد میکنم از افزونه استفاده کنید مثل Hyper Cache یا W3 Total Cache 2 لینک به ارسال
hosseinbrusli 119 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلامجواب هر دو تا سوالبرای کش پیشنهاد میکنم از افزونه استفاده کنید مثل Hyper Cache یا W3 Total Cacheدومی که ارور میده!!! برای Hyper Cache راهنمای تنظیماتم هست؟ در مقابل افزونه wp fasted cach چه طوریه!؟ نتیجه دومی که لینک کردم به خاطر فعال کردن افزونه wp fasted cach هست .... افزونه wp fasted cach خیلی قدرتمنده لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 هایپر کش تنظیمات خاصی نداره فقط افزونه رو فعال کنید و کش رو در کانفیک فعال کنیددر مور توتال کش هم جستجو کنید توی نت خیلی آموزش زیاد هست، تقریبا بهترین افزونه کش برای وردپرس هست البته تنظیمات زیادی دارهwp fasted cach این مورد هم تا حالا تست نکردم و خودم از هایپر کش استفاده میکنم تنها مشکلی که داره اینکه استثنای کش نداره یعنی چیزی رو نمیشه با این افزونه از کش استثناء کرد 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری