NewWPUser 0 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلاممن در سایت خودم از آخرین ورژن افزونه wp-statistics استفاده میکنمااین افزونه بسیار عالی هست اما من یک مشکلی که با این افزونه دارم این هست که آمار بازدید رو بیشتر از تعدادی که هست نشون میدهمن با امارگیر webgozar و همچنین google analytics تعداد بازدیدهای سایت رو بررسی میکنم. اما افزونه ای که اشاره کردم تقریبا 2 برابر یا بیشتر از تعداد واقعی نشون میدهمشکل از کجاست؟ آیا باید تنظمیاتی رو تغییر بدم؟متشکرم لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 این افززونه کارش دقیق نیست. از همون گوگل انالیز و وبگذر استفاده کن. سایت www.histats.com هم خوبه لینک به ارسال
misamisa 11 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 از قدیم همینطوری بود این افزونه بهترینش histats هست لینک به ارسال
omnia 3 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام توجه طراح رو به پاسخ شما دوستان جلب میکنم https://wordpress.org/support/topic/نمایش-اشتباه-امار/ لینک به ارسال
omnia 3 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 https://wordpress.org/support/topic/نمایش-اشتباه-امار/ لینک به ارسال
mizfa 21 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در در 2/9/2015 at 11:22، NewWPUser گفته است : سلام من در سایت خودم از آخرین ورژن افزونه wp-statistics استفاده میکنم ااین افزونه بسیار عالی هست اما من یک مشکلی که با این افزونه دارم این هست که آمار بازدید رو بیشتر از تعدادی که هست نشون میده من با امارگیر webgozar و همچنین google analytics تعداد بازدیدهای سایت رو بررسی میکنم. اما افزونه ای که اشاره کردم تقریبا 2 برابر یا بیشتر از تعداد واقعی نشون میده مشکل از کجاست؟ آیا باید تنظمیاتی رو تغییر بدم؟ متشکرم این افزونه جدا از اینکه اصلا آمار درست و حسابی نمیده بی دلیل از منابع سایت شما هم استفاده میکنه سایت وبگذر هم نزدیک به ۵ ساله هیچ اپدیتی نکرده و هنوز از کدهای قدیمی و پر از باگ داره خدمات میده سایت histats هم انقدر ریدایرکتهای بی دلیل در سایت شما درست میکنه و کل سرعت سایت میخوابه. مقاله زیر رو درباره این امارگیر بخونید و ببینید چقدر سرعت رو کم میکنه مشکلات histats سرعت سایت به گفته خوده گوگل در رتبهدهی نتایج، تجربه کاربری و بودجه خزش تاثیر داره پس سعی کنید بهترین امارگیر رو انتخاب کنید. و بهترین امارگیر که دقیق تر از بقیه هست و سرعت سایت رو کم نمیکنه همین google analytics هست 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری