aliali100

سوال : تعیین تعداد کاراکتر پست صفحه اصلی به صورت پیشرفته

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من برای پستها در صفحه اصلی از این تابع استفاده میکنم

<?php the_Excerpt(); ?>

برای محدود کردن تعداد کاراکتر در هر پست هم از این کد استفاده میکنم

<?php
function new_excerpt_length($length) {
return 60;
}
add_filter('excerpt_length', 'new_excerpt_length');
?>

اما سوال من! :)

من در صفحه ایندکس 2 نوع پست دارم (2 تا دسته)

میخوام مثلا پستهای دسته 2 بیاد 50 کاراکتر رو نشون بده و پستهای دسته 3 هم بیاد 80 کاراکتر را نشون بده

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب شما باید ان دوسته رو جدا از هم کوئری شون رو قرار بدین و بعد براسشون محدودیت کارکتر رو قرار بدین

یا هم براشون اول یه یه شرط بزارین که اگه دسته x بود اینقدر از مطلب رو نشون بده و اگر دسته Y بود اونقدر رو نشون بده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو تابع با مقدارهای متفاوت ایجاد کنید

و با add_filter قبل از حلقه و remove_filter بعد از حلقه مقدار رو ست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

متاسفانه هنوز بخش آموزش بسته هست والا این موارد باید در اونجا میومد

به هر حال برای خلاصه این کد رو در فانکشن قالبتون اضافه کنید


// Short Content
function limit_content( $limit ) {
$content = get_the_content();
$content = str_replace( array( '<strong>', '</strong>' ), '', $content );
$lencount = mb_strlen( $content );
$the_str = mb_substr( $content, 0, $limit );
if( $lencount > $limit ) { echo '<p>' . $the_str . ' …</p>'; }
else { echo $the_str; }
}

برای نمایش هم از کد زیر استفاده کنید


<?php limit_content(300); ?>

مزیت این کد این هست که بر اساس کاراکتر تنظیم میشه و البته هر جا می‌شه تعدا خاص خودش رو نشون داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com