reza8819 0 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 با سلام.دوستان من میخوام داخل یک صفحه دکمه ای رو قرار بدم که کاربران یا بازدید کننده ها بتونن از اون فایلی رو با هر پسوندی ارسال کنند.از چه افزونه ای میتونم کمک بگیرم؟بازم میگم در یک صفحه کاملا مجزا نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 این کار از نظر امنیت درست نیست آپلود کردن هر فایل و پسوندی میتواند برای شما مشکلات امنیتی بسیاری ایجاد کند مثل آپلود شدن کدهای مخرب و.... 2 نقل قول لینک به ارسال
reza8819 0 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 این کار از نظر امنیت درست نیستآپلود کردن هر فایل و پسوندی میتواند برای شما مشکلات امنیتی بسیاری ایجاد کند مثل آپلود شدن کدهای مخرب و....با تشکر از راهنمایی شما.من بیشتر میخوام فایل های متنی مثل word ,pdf و... رو برای ترجمه و یا عکس برای تایپ کردن رو دریافت کنم.توی تنظیمات اکتر این افزونه ها میشه انتخاب کرد ک چ پسوندی رو دریافت کرد منم دقیقا فقط میخوام وقتی یک صفحه مجزا دارم بتونم یک دکمه ارسال فایل توی اون صفحه باشه. نقل قول لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلاماین رو ببینیدhttps://wordpress.org/plugins/contact-form-7/ 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .