ho3ein 330 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلام دوستان میخوام یه افزونه بنویسم که به کمکتون احتیاح دارم کار این افزونه این هستش ، : بعد از نصب یه ویجت بسازه ، وقتی ما ویجت رو فعال میکنیم ، تو اون قسمت یه فیلد باشه که یه بازخورد بتونه کاربر ارسال کنه یعنی یه فیلد متن باشه که کاربر درخواستشو بنویسه و بعد اینکه ارسال کرد اونو تو پنل وردپرس (یک زیر منو به منوی تنظیمات اضافه شه برای افزونه) به مدیر نشون بده ، و بتونه مدیر اونو حذف یا ویرایش کنه . کسی هست کمک کنه ؟بنده تو ساختن دیتابیس واسه افزونه و نشون دادنش تو پنل و ساخت زیر منو مشکل دارم و نمیدونم باید چیکار کنم ! لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 خب چرا از پست مهمان استفاده نمی کنی؟ دقیقا همینه که میخواییا هم از قسمت نظرات استفاده کن (کامنت) 1 لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 بنده تو ساختن دیتابیس واسه افزونه و نشون دادنش تو پنل و ساخت زیر منو مشکل دارم و نمیدونم باید چیکار کنم !این متسندات کار با دیتابیس در وردپرس و افزونه هاش : Class Reference/wpdb « WordPress Codexاگر هم یکم صبر کنید فیلم آموزشیش رو ضبط و منتشر میکنم 1 لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 به طور کلی، دو راه وجود داره.1. استفاده از Custom Post Type که البته اگه مبتدی هستید، زیاد مناسب نیست.2. استفاده از کلاس wpdb که البته امنیت رو تا حدودی به مخاطره میندازه، ولی در صورتی که درست باهاش کار کنید، هیچ مشکلی نیست.در دو حالت میتونید با استفاده از کلاس WP_Widget و اکستندکردنش، یه ویجت جدید به وردپرس معرفی کنید و سپس برای ویجت، یه api جدید. سپس در کال کردن api، اطلاعات رو در دیتابیس سیو کنید.بعد، یه صفحه اختصاصی برای مدیریت بسازید و اطلاعات رو نشون بدید.شما شروع کنید، هر جا به مشکل خوردید، قدم به قدم راهنمایی میکنیم.موفق باشید. 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 این متسندات کار با دیتابیس در وردپرس و افزونه هاش : Class Reference/wpdb « WordPress Codexاگر هم یکم صبر کنید فیلم آموزشیش رو ضبط و منتشر میکنمپس منتظرماااا من اموزشاتون رو خیلی دنبال میکنمخب چرا از پست مهمان استفاده نمی کنی؟ دقیقا همینه که میخواییا هم از قسمت نظرات استفاده کن (کامنت)واسه تمرین میخوام لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری