saeedsaeed 19 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام من یه وی پی اس گرفتم می خواستم بدونم فایلهایی که توی وی پی اس هست رو چه جور واسه دانلود بزارم مثلا فایل رو با آدرس سایتم بزارم واسه دانلود لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 ویندوز یا لینوکس ؟ترجیحاً نوع سیستم عامل هم بگید . 1 لینک به ارسال
hossein0241 77 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 ببخشید جناب saeedsaeed منظورتون رو از سوالتون واضحتر می فرمایید؟ لینک به ارسال
MR.Ali 254 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 باید iis نصب کنی و بزاریش iis و بعد شیرش کنی دوست عزیز 1 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 (ویرایش شده) ببخشید جناب saeedsaeed منظورتون رو از سوالتون واضحتر می فرمایید؟من میخوام فایل هایی که با وی پی اس دانلود می کنم و توی سرور مجازی هست رو بزارم توی سایتم واسه دانلود بازدیدکنندگان---البته مطلب دانلودی لینک سایت خودم رو داشته باشه ویرایش شده مهر 91 توسط saeedsaeed لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 xampp نصب کن ، درست عین سیستم خودت .فایلها رو توی پوشه htdocs بذار . 1 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 بعد لینکش رو از کجا بگیرم لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 xampp نصب کن ، درست عین سیستم خودت .فایلها رو توی پوشه htdocs بذار .اصلا این پوشه ای که میگید نیست لینک به ارسال
MR.Ali 254 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 منظور دوستم رو متوجه نشدم ولی توی نرم افزاری که معرفی کرده نرم افزار xampp رو که باز کنی روی گزینه explore... کلید کن بعد تو صفحه ای که باز میشه 6 امین پوشه باید باشه پوشه htdocs رو میتونی ببنی 2 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 xampp رو کجا نصب میکنید ؟؟؟برید همونجا ، پوشه xampp رو باز کنید ، htdocs رو میبینید .هر فایلی که اونجا بذارید از طریق آی پی قابل دسترسی هست .مثلاً اگر یک پوشه توی htdocs بسازید به اسم file و یک فایل music.mp3 توش بذارید .فرض رو بر این میگیریم آی پی شما123.45.67.8هستحالا اون فایل به آدرسhttp://123.45.67.8/file/music.mp3قابل دسترس خواهد بود .فقط یادتون باشه xampp رو که نصب میکنیدapache رو فعال کنید . 3 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 (ویرایش شده) سلام فایل رو ریختم توی www درست شد ولی میخوام آدرس سایتم رو نشون بده ----الان آی پی رو نشون میده http://5.9.244.44/Fi...-Setup-16.0.exeمیخوام اینجور بشه dl1.20patogh.com/firefox-16.exedl1 رو خودم گذاشتم اول آدرس سایتساب دامین هست ویرایش شده مهر 91 توسط saeedsaeed لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سایت 20patogh.com روی یک سرور دیگه هست درسته ؟برید توی cpanel ، قسمت simple dns zoneاونجا یک رکورد A اضافه کنید اسمش رو بذارید dl1بعد مقدار آی پی رو ، آی پی سرور بذاریدیکی دو ساعت صبر کنید تا ساب دامین ست بشه روی اون آی پی . 3 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 البته پیشنهاد میکنم یه دامین جا براش بگیر .چون روش ساب دامین ، باعث میشه ، دسترسی لینکهای سرور به سایت اصلی وابسته بشه .یعنی اگه سایتت مشکل داشته باشه دیگه لینکها از کار میافتن .اما یه دامین اصلی برای سرور بگیری بهتره . 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری