esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلامدوستان من دوست داررم از افزونه های کش استفاده بکنم ولی تجربه شخصیم رو می گم:حدود 3 ماه پیش که سایترو راه اندازی کردم و مطلب می نوشتم کمتر از 12 ساعت مطلب من در گوگل ایندکس می شد.سرعت سایت کمی پایین بود و تصمیم گرفتم یک افزونه کش نصب کنم.w3 رو انتخاب و نصب کردم و CDN رو هم فعال کردم.ولی بعد از این کار حداقل 7 تا 10 روز طول می کشید تا مطلب ایندک بشه.حدود یک ماه پیش تصمیم گرفتم کلا سایت پاک کنم و تمام کارها رو از اول انجام دادم.اما این دفعه هیچ افزونه کشی نصب نکردم و حالا کمتر از 2 ساعت مطالب ایندکس می شوند.ولی افزونه های کش افزون هایی نیستند مه بشه به راحتی از کنارشون گذشت ولی این مشکل باعث شده من از افزونه کش استفاده نکنم.حالا از دوستان سوال داشتم:آیا مشکل از تنظیمات بنده بوده که این مشکل پیش امده؟آیا راه روش یا افزونه مشابه دیگری وجود دارد؟با تشکر 1 لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 ممکنه از افزونه باشه؟یعنی افزونه رو عوض بکنم و مشکل حل بشه؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 ممکن هست تاثیر داشته باشه. بعضی از کاربران وردپرس هم مشکلاتی از این دست دارن. مثلا اینجا مطرح شده. 6 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 من خودم از این افزونه کش استفاده نمیکنم خیلی دردسر داره حال ریسکش رو ندارم برای همین از این افزونه کش استفاده میکنم سالم سالم ، عالی کار میکنه DB Cache Reloaded 4 لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیزبعد از انتشار هر پست کل کش رو پاک کنین و حتما سعی کنین تو سایتهایی مثل دنباله.کام مطلب رو به اشتراک بذارین سریعتر مطالب ایندکس میشه.در ضمن گوگل همیشه نظم سر زدن به سایت و فهرست کردن محتوا رو رعایت نمیکنه. 3 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 افزونه که شما معرفی کردین موافقم که باعث افت شدید بازدید می شهاما سوپر کش که استفاده می کنم من راضی هستم خدا هم راضی باشه ازش 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری