ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام خسته نباشید ، یه برگه ساختم به اسم نظرات و یه قالب برگه هم ساختم ، میخوام کل نظراتی که در سایت ثبت شده نمایش داده بشن ، با قابلیت reply کردن ! این قابلیت خیلی مهمه که میخوام تو در تو بشن ... لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 شما میخواهید همه نظرات در یک صفحه نمایش بدید و قابلیت پاسخ هم همونجا بدید ؟ 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 اره میدونید از یه پلاگین استفاده میکنم ولی خب اون قابلیت نمایش پاسخ دادن نداره ، این نظرات همه ی نظراتی هستن که داخل سایت ثبت شدن میخوامیه جا جمعشون کنم و اونایی که پاسخی بودن تو در تو کنم ، و قابلیت پاسخ هم داشته باشن لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 http://stackoverflow.com/questions/11254719/display-all-comments-for-a-wordpress-blog-on-a-single-page 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 اینو داشتم دادا میخاوم عین نظرات اصلی باشه ! قابلیت پاسخ دادن و... لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری