hojjat jafarian 480 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 با سلاممیخواستم نظر دوستان رو در خصوص گرافیک زیر بدونم.موضوع سایت : گرافیکممنون لینک به ارسال
rasooul 323 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 خوبه فقط یه نکته فک می کنم باکس های سفید داخل سایت به رنگ زمینه نزدیک تر باشه بهتره 1 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 اقا حرف نداره ولی خب بازم نظرمو میگم:ساید بار سمت چپ که بخش تبلیغ و آخرین مطالب رو داره از نظر من حذف کن.چون فضا برای محتوا بیشتر میشه و اون اخرین مطالب توی سایت بار سمت راست با عنوان جدیدترین ها وجود داره.البته این فقط یه نظر شخصی بودا 1 لینک به ارسال
hojjat jafarian 480 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) ممنون از دوستانفقط بگم که اولین کارم در این زمینه بوده !! خوبه فقط یه نکته فک می کنم باکس های سفید داخل سایت به رنگ زمینه نزدیک تر باشه بهترهبله. حتما در کارهای بعدی امتحان می کنم.اقا حرف نداره ولی خب بازم نظرمو میگم:ساید بار سمت چپ که بخش تبلیغ و آخرین مطالب رو داره از نظر من حذف کن.چون فضا برای محتوا بیشتر میشه و اون اخرین مطالب توی سایت بار سمت راست با عنوان جدیدترین ها وجود داره.البته این فقط یه نظر شخصی بوداممنون. قصد ما این بود که یه قالب سه ستونه طراحی کنیم و الا حرف شما کاملا درسته ویرایش شده دی 93 توسط hojjat jafarian لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 طرّاحی که عالیه ،اگر هم بتونی با آجاکس و جی کوئیری برای آخرین آموزش ها یه افکت زیبا بسازی که عالی میشه.نوآوری البتّه تو قالب کم بوده... 1 لینک به ارسال
hassannak 76 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 با سلام همچینا از طراحی سر در نمیارم ولی به عنوان یه کاربر معمولی میگم خیلی عالی فقط بک گراندش را یکم کمرنگتر مایل به سفید باشه خیلی عالی تر میشه 1 لینک به ارسال
hojjat jafarian 480 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 درودتبریک میگم طراحی خیلی زیبایی رو انجام دادیدفقط به نظر من هر چی طراحی ساده تر باشه و از چیزایی که لازم نیست دوری کنیم طراحی زیبا تر میشهسادگی در عین زیبایی خیلی خیلی کاربردیهخیلی ممنون. حرف شما درسته اما در بعضی موارد یه کم شلوغب لازمه. ( مثل همین سایت گرافیک) . البته این یه نظر شخصیه ! طرّاحی که عالیه ،اگر هم بتونی با آجاکس و جی کوئیری برای آخرین آموزش ها یه افکت زیبا بسازی که عالی میشه.نوآوری البتّه تو قالب کم بوده...نظر لطف شماست.بله حتما باید یه افکت خوب استفاده بشه. البته اون دیگه کار کد نویسه !! با سلامهمچینا از طراحی سر در نمیارم ولی به عنوان یه کاربر معمولی میگم خیلی عالی فقط بک گراندش را یکم کمرنگتر مایل به سفید باشه خیلی عالی تر میشهبله امتحان کردم خیلی بهتر میشه. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری