رفتن به مطلب

انگلیسی کردن نظرات

پست های پیشنهاد شده

سلام

چطور میتونم قسمت نظرات رو انگلیسی کنم؟(از فارسی به انگلیسی تغییر بدم نام و عنوان و متن و...) البته کنترل پنل ادمین فارسی بمونه.

لینک به ارسال

شاید بتونید فایل comments,php درون قالبتان را تغییر دهید یا اینکه با برنامه poedit فایل های زبان آدرس wp-content/language را ویراش کنید

• امتیاز 2
لینک به ارسال

البته فکر کنم با فیلتر هم بشه اما بهتره تا میشه کد به functions.php اضافه نکرد.

برنامه poedit را از سایت poedit.net دانلود و فایل fa_IR.po را باز و عبارت های مورد نظر خود را پیدا و سیو کنید (سرچ کنید آموزش های تصویری اش هم موجوده)

• امتیاز 2
لینک به ارسال

سلام

متن دیدگاه های ذخیره شده رو که نمیشه همینجوری الکی تبدیل کرد به انگلیسی :|

بهتره از افزونه ها و مترجم ها استفاده کنی

_______

اگه منظورتم فقط همون محتویات دیدگاه ها هست (مثلاً: اینجا دیدگاه خود را بگذارید) فایل comments.php رو اینجا بذار تا بیشتر راهنماییت کنیم.

• امتیاز 2
لینک به ارسال

سلام

متن دیدگاه های ذخیره شده رو که نمیشه همینجوری الکی تبدیل کرد به انگلیسی :|

بهتره از افزونه ها و مترجم ها استفاده کنی

_______

اگه منظورتم فقط همون محتویات دیدگاه ها هست (مثلاً: اینجا دیدگاه خود را بگذارید) فایل comments.php رو اینجا بذار تا بیشتر راهنماییت کنیم.

عذر خواهی میکنم ، فکر کنم بنده اشتباهی متوجه شدم ! اگر منظور متنی است که کاربران منتشر میکنند باید از افزونه های مترجم استفاده کنید

• امتیاز 2
لینک به ارسال

عذر خواهی میکنم ، فکر کنم بنده اشتباهی متوجه شدم ! اگر منظور متنی است که کاربران منتشر میکنند باید از افزونه های مترجم استفاده کنید

نه داداش شما درست تشخیص دادی.

اون بخش نام و عنوان رو همونجوری باید درست کنن امّا قسمت متن دیدگاه رو باید از افزونه ها استفاده کنن برای راحتی کار فکر کنم.

• امتیاز 2
لینک به ارسال

باکس ثبت نظر رو میگم

نام و نام خانوادگی

آدرس سایت

ایمیل

متن پیام .

حالا به چی نیاز هست؟

لینک به ارسال

خب خودت بساز.

خیلی کار آسونیه ، کافیه کد های وردپرس رو کنار هم قرار بدی و با استفاده از HTML و سی اس اس بهشون حالت و استایل بدی

یه نمونه:

https://github.com/NorthIsUp/Simple-Wordpress-Theme/blob/master/comments.php

• امتیاز 1
لینک به ارسال

خب خودت بساز.

خیلی کار آسونیه ، کافیه کد های وردپرس رو کنار هم قرار بدی و با استفاده از HTML و سی اس اس بهشون حالت و استایل بدی

یه نمونه:

https://github.com/N...er/comments.php

آقا خیلی لطف کردی...

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...