ali_fyz 13 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلامچطور میتونم قسمت نظرات رو انگلیسی کنم؟(از فارسی به انگلیسی تغییر بدم نام و عنوان و متن و...) البته کنترل پنل ادمین فارسی بمونه. لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 شاید بتونید فایل comments,php درون قالبتان را تغییر دهید یا اینکه با برنامه poedit فایل های زبان آدرس wp-content/language را ویراش کنید 2 لینک به ارسال
ali_fyz 13 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 نه با فایل comment.php نشد. با این نرم افزار چطور میشه؟ لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 البته فکر کنم با فیلتر هم بشه اما بهتره تا میشه کد به functions.php اضافه نکرد.برنامه poedit را از سایت poedit.net دانلود و فایل fa_IR.po را باز و عبارت های مورد نظر خود را پیدا و سیو کنید (سرچ کنید آموزش های تصویری اش هم موجوده) 2 لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلاممتن دیدگاه های ذخیره شده رو که نمیشه همینجوری الکی تبدیل کرد به انگلیسی :|بهتره از افزونه ها و مترجم ها استفاده کنی_______اگه منظورتم فقط همون محتویات دیدگاه ها هست (مثلاً: اینجا دیدگاه خود را بگذارید) فایل comments.php رو اینجا بذار تا بیشتر راهنماییت کنیم. 2 لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلاممتن دیدگاه های ذخیره شده رو که نمیشه همینجوری الکی تبدیل کرد به انگلیسی :|بهتره از افزونه ها و مترجم ها استفاده کنی_______اگه منظورتم فقط همون محتویات دیدگاه ها هست (مثلاً: اینجا دیدگاه خود را بگذارید) فایل comments.php رو اینجا بذار تا بیشتر راهنماییت کنیم.عذر خواهی میکنم ، فکر کنم بنده اشتباهی متوجه شدم ! اگر منظور متنی است که کاربران منتشر میکنند باید از افزونه های مترجم استفاده کنید 2 لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 عذر خواهی میکنم ، فکر کنم بنده اشتباهی متوجه شدم ! اگر منظور متنی است که کاربران منتشر میکنند باید از افزونه های مترجم استفاده کنیدنه داداش شما درست تشخیص دادی.اون بخش نام و عنوان رو همونجوری باید درست کنن امّا قسمت متن دیدگاه رو باید از افزونه ها استفاده کنن برای راحتی کار فکر کنم. 2 لینک به ارسال
ali_fyz 13 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 باکس ثبت نظر رو میگمنام و نام خانوادگیآدرس سایتایمیلمتن پیام .حالا به چی نیاز هست؟ لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 قالبت فایل comments.php داره ؟ 2 لینک به ارسال
ali_fyz 13 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 نه از پیشفرض وردپرس استفاده میشه. لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 خب خودت بساز.خیلی کار آسونیه ، کافیه کد های وردپرس رو کنار هم قرار بدی و با استفاده از HTML و سی اس اس بهشون حالت و استایل بدییه نمونه:https://github.com/NorthIsUp/Simple-Wordpress-Theme/blob/master/comments.php 1 لینک به ارسال
ali_fyz 13 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 دوستان من به نتیجه نرسیدم لطفا کمک کنید... لینک به ارسال
ali_fyz 13 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 خب خودت بساز.خیلی کار آسونیه ، کافیه کد های وردپرس رو کنار هم قرار بدی و با استفاده از HTML و سی اس اس بهشون حالت و استایل بدییه نمونه:https://github.com/N...er/comments.phpآقا خیلی لطف کردی... 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری