ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام یه مشکل عجیب دارم با پیوند یکتا به این صورت که اگه رو پیشفرض باشه بدون مشکل هستش و کار میکنه ، ولی اگه به صورت دستی باشه یا هر حالت دیگه وقتی رو نوشته یا برگه ای کلیک میکنیم ریداکت میشه به صفحه اصلی همون 404 فک کنم ! روی تنظیمات جدید هم پست اضافه میکنم متاسفانه درست نمیشه لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 وقتی می خواهید ساختار پیوند یکتا را تغییر بدید فایل htaccess باید دسترسیش 666 باشه بعد از انجام تغییرات دوباره دسترسیش رو 444 بگذارید 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 والا پنل هاست سی پنل نیستش ! من روی پنل arvixe نصبش کردم ، فایل htaccess هم نداشت توی هاست خودم ایجاد کردم بازم درست نشد ! لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 در ضمن باید web.config بسازم که ساختم دسترسی رو هم تغییر دادم بازم حل نشد لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 وقتی دسترسی را تغییر می دهید باید ساختار پیوند یکتا را دوباره ذخیره سازی کنید تا کدهای لازم در htaccess ذخیره شوند و بعد از ذخیره سازی ساختار پیوند یکتا دوباره دسترسیش رو 444 کنید 1 لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 استاد جان همین کار رو میکنم ، تو این هاست فک کنم این تغییرات توی web.config انجام میشه یا خیر ؟ لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 من پنلتون رو نمی شناسم ولی این تنظیمات مربوط به آپاچیه و توی یک فایل بی نام با پسوند htaccess و فرمت ASCII باید ذخیره بشند و به پتل مدیریتتون ارتباطی پیدا نمی کنند. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری