\.:MbOy2050:./ 5 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام دوستان خسته نباشید ، همونطور که میدونید وقتی کسی نظری ثبت می کنه میتونه قسمت سایت نظردهنده رو هم پر کنه ، خب این سایت که تو قسمت نظرات لینک داده میشه درسته نوفالوئه اما blank نیست ، و کد یا به قولی تابعی که اون رو فرا می خونه اینه : <?php comment_author_link() ?> ، این تابع اول نام نویسنده رو میزاره بعد اگر سایتی داشت بهش لینک میده ، حالا چه طور من blank بکنم لینک سایت نظردهنده رو ؟ منتظرم تشکر/.. لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) يه راه هستش اينکه به مسير wp-includes و فايل comment-functions.php رو ويرايش کنيد به دنبال اين کد بگيرديد :function get_comment_author_link() {global $comment;$url = get_comment_author_url();$author = get_comment_author();if ( empty( $url ) || 'http://' == $url )$return = $author;else$return = "<a href='$url' rel='external nofollow'>$author</a>";return apply_filters('get_comment_author_link', $return);}و قسمت $return = "<a href='$url' rel='external nofollow'>$author</a>";به اين شکل تغيير بدهيد :$return = "<a href='$url' rel='external nofollow' target='_blank'>$author</a>"; ویرایش شده دی 93 توسط ho3ein 1 لینک به ارسال
\.:MbOy2050:./ 5 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 يه راه هستش اينکه به مسير wp-includes و فايل comment-functions.php رو ويرايش کنيد به دنبال اين کد بگيرديد :function get_comment_author_link() {global $comment;$url = get_comment_author_url();$author = get_comment_author();if ( empty( $url ) || 'http://' == $url )$return = $author;else$return = "<a href='$url' rel='external nofollow'>$author</a>";return apply_filters('get_comment_author_link', $return);}و قسمت $return = "<a href='$url' rel='external nofollow'>$author</a>";به اين شکل تغيير بدهيد :$return = "<a href='$url' rel='external nofollow' target='_blank'>$author</a>";آقا دم شما گرم میدونی یعنی چی ?؟ یعنی دم شما خیلی گرم ممنون از پاسخ سریعت دوست عزیز ، جواب داد ، فقط تو قالب من فایلی که گفتید با این نام بود :comment-template.php موفق باشید لینک به ارسال
ho3ein 330 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 اره تو اپدیت جدید اسمش فرق کرده فکر کنم ، خواهش وظیفست 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری