d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) با سلاماقا ما پارسال به برخی دلایل یه دامین ثبت کردم که خیلی سخت بود و اصلا به درد به خور نیست.www.wpfpw.irاین دامین مخفف یه جمله است(وردپرس برای جهان فارسی) که فکر نمیکنم مناسب باشه.خب سه ماه تابستان امسال که یکم وقت ازاد داشتم شروع کردم به کار کردن روی این دامین الان هم یه ذره (خیلی کم) از نظر رتبه بالا اومده.خب چند نفر از دوستان رو جمع کردم که روی یه دامین خوب کار کنیم و تا آخرش بالا ببریمش(اگه خدا بخواد)میخوام ببینم این دامنه اینده داره؟ یعنی کار کردن روی اون رو شروع کنیم؟یا اگه نداره چه دامینی به نظرتون خوبه؟(wordpresser.ir = وردپرس رو تازه ثبت کردم خوبه آیا؟)اگه این دامین فعلی من اصلا به درد نمیخره بفرومش آیا؟ آیا اصلا خریداری هست؟ به نظرتون چند میارزه؟آقا کسانی که تجربه زیادی توی این بخش دارند راهنمایی کنند که برای کار (خدمات وردپرس و طراحی سایت و برنامه نویسی) که میخوام راه بندازم روی چه دامینی باشه و از کجا شروع کنم؟(افراد متخصص توی این زمینه رو پیدا کردم)البته این آخریا توی کار هاست و دامین و طراحی و ... هم زدم ویرایش شده دی 93 توسط Night Wolf لینک به ارسال
alireza1375 892 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 ما هنوز تو زمینه وردپرس مشکلات زیادی داریم و فکر می کنم سایت همیار وردپرس خیلی خوب داره میاد جلو. انجمن وردپرس پارسی هم یک سری کم و کاستی هایی داره که آقا مرتضی تو قسمت پیشنهادات دوستان قول هایی داده. مثلا این قسمت آموزش ها خیلی خوب بود برای شروع کار. بقیه وب سایت های وردپرسی ایرانی همه پولی هستند و بیشترشان بر روی فروش قالب تمرکز دارند. ما تو زمینه مطالب آموزشی وردپرس مشکلات فراوانی داریم. مثلا دوستانی هستند که با وردپرس در حد متوسط بلد هستند کار کنند ولی شاید خیلی از مسائل اولیه و پایه ای را نمی دانند. مثل خودممن فکر می کنم کار بر روی ترجمه بانک آموزشی wordpress.org کار خیلی جالبی باشد و خیلی از جمله خودم ازش استقبال می کنم. 2 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 ما هنوز تو زمینه وردپرس مشکلات زیادی داریم و فکر می کنم سایت همیار وردپرس خیلی خوب داره میاد جلو. انجمن وردپرس پارسی هم یک سری کم و کاستی هایی داره که آقا مرتضی تو قسمت پیشنهادات دوستان قول هایی داده. مثلا این قسمت آموزش ها خیلی خوب بود برای شروع کار.بقیه وب سایت های وردپرسی ایرانی همه پولی هستند و بیشترشان بر روی فروش قالب تمرکز دارند.ما تو زمینه مطالب آموزشی وردپرس مشکلات فراوانی داریم. مثلا دوستانی هستند که با وردپرس در حد متوسط بلد هستند کار کنند ولی شاید خیلی از مسائل اولیه و پایه ای را نمی دانند. مثل خودممن فکر می کنم کار بر روی ترجمه بانک آموزشی wordpress.org کار خیلی جالبی باشد و خیلی از جمله خودم ازش استقبال می کنم.پیشنهاد خیلی خوبیه.در اینکه همیار وردپرس و وردپرس پارسی خوب کار میکنند شکی نیست.و منم با تعدادی از دوستان قصد راه اندازی مرجع وردپرس و جوملا و پی اچ پی نیوک و دروپال و ای پی بی و... رو داریم.میخواهیم در همه ی زمینه ها در سایت جدید بیاوریم و هر فرد بخش خاصی رو به عهده میگیره.فکر کنم این طور سایت همه کاره که پشتیبانی همه ی اسکریپت ها باشه فعلا خیلی کمه تو ایران.خب میخواستم بدونم نام دامین پیشنهادی برای این کار چیه به نظرتون؟ لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 به نظرتون خوبه؟(wordpresser.ir = وردپرس رو تازه ثبت کردم خوبه آیا؟) اگه این دامین فعلی من اصلا به درد نمیخره بفرومش آیا؟ دامنه هایی که عبارت wordpress را دارند غیر مجاز اند و جلوی فعالیتشان گرفته خواهید شد ! نمونه بارزش سایت همیار وردپرس بود که قبلا دامنه اش wordpress98 بود و به همین دلیل مجبور به تغییر دامین شد 2 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 دامنه هایی که عبارت wordpress را دارند غیر مجاز اند و جلوی فعالیتشان گرفته خواهید شد ! نمونه بارزش سایت همیار وردپرس بود که قبلا دامنه اش wordpress98 بود و به همین دلیل مجبور به تغییر دامین شداز کجا جلویشان گرفته میشه؟از طرف گوگل یا هاستشون یا کلا از خارج تحریم میشن؟یا توی ایران خلافه؟مگه وردپرس رایگان نیست؟ چرا دامین هاش غیر مجازه؟ لینک به ارسال
s4d3ghi 246 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 از کجا جلویشان گرفته میشه؟از طرف گوگل یا هاستشون یا کلا از خارج تحریم میشن؟یا توی ایران خلافه؟مگه وردپرس رایگان نیست؟ چرا دامین هاش غیر مجازه؟اگر اشتباه نکنم طبق یک قانون جدیدی سایتهایی درشون از نام های ملی و بین المللی (مثلا ملی-ایران- ونامهای بین المللی)استفاده شده باشه تا یکسال فرصت دارند تا نامش رو تغییر بدهند!البته دامین های آی آر!خود منم به این مشکل برخوردم و هنوز نام مناسبی رو پیدا نکردم! لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 از کجا جلویشان گرفته میشه؟ از طرف گوگل یا هاستشون یا کلا از خارج تحریم میشن؟ یا توی ایران خلافه؟ مگه وردپرس رایگان نیست؟ چرا دامین هاش غیر مجازه؟ پاراگراف سوم این مطلب را مطالعه فرماییید : http://hamyarwp.com/wordpress/%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1/نقل قول :وردپرس تحت مجوز GPL منبع باز اعلام شده و این کار برای گسترش وردپرس و افزایش مشارکت هست اما نام تجاری وردپرس ثبت شده هست و مثل تمام نام های تجاری دیگر یک سری قوانین و حقوق داره که برای وردپرس خیلی مهمه! هیچ دامنه ای حق نداره دارای کلمه WORDPRESS باشه (البته میشه ساب دامینی با این نام تعریف کرد. اگر از دوستان قدیمی همیار وردپرس باشید به یاد دارید که ما اول با دامنه wordpress98.com (یادش گرامی) فعالیت می کردیم اما به دلیل همین قانون و پیگیری وردپرس این دامنه رو به دامنه hamyarwp.com تغییر دادیم!شرح این ماجرا رو می توانید اینجا مطالعه کنید: تغییر دامنه اصلی همیار وردپرس در مقاله بهترین مراجع وردپرس به زبان انگلیسی هم به مهترین مراجع وردپرس پرداختیم که بجزء خود وردپرس هیچ کدام در نامشان کلمه WordPress ندارند! 1 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 بله بله کاملا قبول دارم حرفتون رو.و خودمم توی سایت اصلی وردپرس این قانون رو خواندم .ولی سوال اصلی من اینجاست که وقتی سایت ما روی هاست ایرانی و دامین ایرانی باشد وردپرس میتونه به کجا شکایت کنه؟اگه این قانونشون مثل کرک کردن ویندوزها و نرم افزار ها باشه توی ایران اهمیتی نداره.آیا به گوگل و اینا شکایت میکنه و باعث افت رتبه میشه؟یا به مدیر هاست و دامین شکایت میکنه که سایت رو برچینند؟ لینک به ارسال
MJP 272 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 برای دامین های داخلی مشکلی پیش نمیاد فعلا.اما در صورتی که در آینده تحریم ها برداشته بشن و روابط بهتر بشه سیل جمع آوری دامین های ثبت شده تجاری شرکت ها شروع خواهد شد. لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 ای بابا عزیز منکووو تا وقتی تحریم بخواد رفع بشه.خیلی دلم میخواد در مورد مسائل ســــی ا30 بحرفم ولی(بحث ســــی ا30 ممنوع )به هر حال از بحث منحرف شدیما.به نظرتون دامین wpfpw.ir که مخفف یک جمله است آینده داره؟ یعنی روش کار کنم بعدا پشیمون نمیشم؟ لینک به ارسال
MaySam.M 89 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 دامین هایی که انتخاب کردی به درد نمیخورند!یه دامین با پیشوند wp انتخاب کن به جای wordpress 1 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) دامین هایی که انتخاب کردی به درد نمیخورند!یه دامین با پیشوند wp انتخاب کن به جای wordpressاقای...خب چند تا پیشنهاد بده.مثلا دامین final-theme فعلا مد نظر منه به نظرتون خوبه؟____________________________________________اینم ازادهiran-wp.comبله آزاده ولی wp-iran.com قبلا ثبت شده که صورت خوشی نداره. فکر میکنن تقلید شده و از این حرفا ویرایش شده دی 93 توسط Night Wolf لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) اقای...خب چند تا پیشنهاد بده.مثلا دامین final-theme فعلا مد نظر منه به نظرتون خوبه؟بله آزاده ولی wp-iran.com قبلا ثبت شده که صورت خوشی نداره. فکر میکنن تقلید شده و از این حرفالااقل یه دکمه تشکرو میزدی دلمون خوش باشه یه تشکر داریماینم ازادهhi-wp.irسلام وردپرسازادهوردپرس منi-wp.irwoordpress.irاین چی؟wp-wp.ir ویرایش شده دی 93 توسط amator 2 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 لااقل یه دکمه تشکرو میزدی دلمون خوش باشه یه تشکر داریماینم ازادهhi-wp.irسلام وردپرسازادهوردپرس منi-wp.irwoordpress.irاین چی؟متشکرم دوست عزیزمولی خب قبل از پیشنهاد دادن یکم جستجو کنمثلا سلام وردپرس www.hellowp.ir با این دامین قبلا ثبت شده که باز هم صورت خوشی ندارهو یا وردپرس من با دامین های متعدد دیگری ثبت شدهاون آخری هم که کلا بیخیال چون خیلی تابلو میشه و اصلی تر از همه (دامین های که توشون wordpress هست غیر مجازه) لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 متشکرم دوست عزیزمولی خب قبل از پیشنهاد دادن یکم جستجو کنمثلا سلام وردپرس www.hellowp.ir با این دامین قبلا ثبت شده که باز هم صورت خوشی ندارهو یا وردپرس من با دامین های متعدد دیگری ثبت شدهاون آخری هم که کلا بیخیال چون خیلی تابلو میشه و اصلی تر از همه (دامین های که توشون wordpress هست غیر مجازه)وردپرس من خوب بود هنوز ثبت نشده؟wptem.irوی پی تمهمشون 2 کلمه هستنwp-wp.ir لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 وردپرس من خوب بود هنوز ثبت نشده؟آخه چی بگم وردپرس من رو توی گوگل جستجو کن حداقل دوتا سایت با این عنوان وجود دارد دیگه به هیچ وجه عنوان سوم جایی ندارهwp-wp.irعزیزم آخه وردپرس-وردپرس معنی خاصی نداره که و نمیخوام اشتباهی قبلا کردم رو دوباره تکرار کنم._____________________________________________________________یه دامین خوب مثلا تو مایه های:the-wpیاfinal-Developer 1 لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 این کلا از هر دوتا دنیا ازادهbia2wp.cobia2wp.irbia2wp.com 2 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 این کلا از هر دوتا دنیا ازادهbia2wp.cobia2wp.irbia2wp.comمرسی دوست عزیز__________________________________دوستان گرامی لطفا از بین دامین های زیر اونی که به نظرتون آینده داره رو بهم پیشنهاد بدید.(اگه موردی داشتید لطفا ذکر کنید*)1-final-theme2-final-Developer3-bia2wp4-the-wp5-most-Developer لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) اینم هستdr-wp.irپزشک وردپرس ویرایش شده دی 93 توسط amator 1 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 اینم هستdr-wp.irپزشک وردپرسwww.wp-doctor.irلطفا قبل از پیشنهاد جستجو کن لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 اینم خوبه هااز هر دوتا دنیا ازادهdeveloper-wp.comdeveloper-wp.irاینم خوبه هااز هر دوتا دنیا ازادهdeveloper-wp.comdeveloper-wp.irاینو سرچ کردم نبود 2 لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 دوستان گرامی لطفا از بین دامین های زیر اونی که به نظرتون آینده داره رو بهم پیشنهاد بدید.(اگه موردی داشتید لطفا ذکر کنید*)1-final-theme2-final-Developer3-bia2wp4-the-wp5-most-Developerلیست آپدیت شد:6-developer-wp لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 من هر چی گشتم مثل اینو پیدا نکردمi-wp.irمن هر چی گشتم مثل اینو پیدا نکردمi-wp.irاینی که شما میگید اینهwp-my.irلیست آپدیت شد:6-developer-wpاین خیلی طولانیه6-developer-wpتو ذهن نمیمونه لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در دی 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 (ویرایش شده) من هر چی گشتم مثل اینو پیدا نکردمi-wp.irنمیدونم هدفتون چیه که هی تند و تند پاسخ میدید.دوست عزیزم i-wp کلا که واژه ی غلطی هست.چون هدف ما معنی وردپرس من هست که باید با ضمیر ملکی my بیایداین خیلی طولانیه6-developer-wpتو ذهن نمیمونهآخه مگه من همین یکیو گفتم؟میگم از بین اون شیش تا خوبشو بگو نه بد شو ویرایش شده دی 93 توسط Night Wolf لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری