seyedmahdi110 4 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) سلام به دوستان متخصصغرض از مزاحمت :تیم ما به یک نفر متخصص به وردپرس که شامل شناسایی قالب ها و تست اون ها ، پلاگینهای کاربردی ، آپدیت و نظارت بروی سایت ، و کلا تمامی موارد که مرتبط با وب سایت و ارتقای اون هست رو نیاز دارهکسی که تمام نیازهای ما که مرتبط با وردپرس هست رو بتونه حل و فصل کنهدستمزدش بصورت ماهیانه داده میشهماهیانه در ماه اول 50 هزار تومن (بسته به سطح کاری و فعالیت ) و در ماههای بعدی 100 هزار تومن بهش پرداخت میشه و اگر کارش عالی باشه به صورتی که توانایی کدنویسی و قالب نویسی و تمام موارد رو بتونه انجام بده سهمی از فروش بصورت مادام بهش تعلق میگیرهاولویت با کسانی هست که سن زیر 25 سال رو دارند و به طور کل مشغله کاری ندارندکسانی که تمایل به همکاری دارند از طریق ایمیل با من تماس بگیرند تا صحبت های بیشتر رو انجام بدیمایمیل : ********شماره تماس : ******** ویرایش شده آذر 93 توسط Parsa حذف تماس / قوانین را بخوانید. لینک به ارسال
aliali100 57 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 داداش با ماهی 50,000 تومان کارگر افغانی هم برات کاری انجام نمیدهنمیخوام جسارت کنم ولی شما با چه اعتماد به نفسی میگید ماهی 50,000 تومان!!!الان طرف یک قالب ترجمه کنه تو دوتا مارکت قرار بده ماهی چند صد هزار تومان گیرش میاد 10 لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در آذر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 صحبت شما درستهاما شما دقت نکردید عرض بنده روعرض کردم شاید روزی 1 ساعت یا کمتر و بیشتر وقت باید بزاره و اصلا ممکنه خیلی موقع ها کاری نباشه که انجام بدهو اگر فرد مهارت خوبی داشته باشه بعد ها در سود فروش آموزش ها شریک میشهوب سایت 3dfa.net2 ساله که سایت زده شده و بنده خودم با وردپرس و قالب ها و پلاگین ها آشنایی دارم اما فرصت تست و کلا کار روی سایت رو ندارم برای همین هست که دنبال یه همکار میگردیم که بخش سایت رو به عهده بگیرهگفتم 50 اما اگر کارش خوب باشه ممکنه در آینده برجی 1 ت براش داشته باشه که قصد داریم وب سایتی جامع در مورد 3 بعدی ایجاد کنیمبه سایت سر بزنید و توی گوگل سرچ کنید میبینید که وب سایتی مثل ما به این شکل کار نکرده و نخواهد کردباید فرد اینکار رو مانند شروع یه کار تازه در نظر بگیره که به عنوان یک همکار وارد میشه نه به عنوان یه فرد استخدامی لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 لطفا اسپم ندید و در خصوصی صحبت کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده