Black_Sky 6349 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 پیشنهاد من به شما :امنیت خوب:http://ashiyanehost.com/قیمت خوب :http://www.serverpars.com/قیمت مناسب و پشتیبانی بالا و...http://www.tehranhost.com/portal/aff.php?aff=599 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 چیز معلومی هستش تو ایران ،اگر پول درست و حسابی دارید ایران هاست و هاست دی ال بهترین هستند !اگر سطح متوسط میخواین پردیس و نت افزار خوب هستند !سطح پایین هم که تا دلتون بخواد داریم !هاستینگ هایی هم داریم که با قیمت واقعا پایینشون سرویس هایی بهتر از سرویس های گران قیمت می دنسلام و عرض ادب--------------------------من هاست و دامینم را از این سایت گرفتم - الان دوسالی هست که به هیچ مشکلی بر نخوردم و خیلی خیلی راضی امنام سایت فروش : http://www.xcellwebhosting.comدمو کنترل پنل آن : http://www.xcellwebh...?action=cp_demoسایت من : www.netweeks.com--------------------------واقعا راضی امفضا و ترافیک نامحدودجسارت نباشه هااما سایت شما تقریبا هیچگونه مصرفی بنظر من نداره تا هاستینگتون بخواد اذیتتون کنهسلاممن این سایتهایی را که دوستان معرفی کرده اند دیدمولی به نظرم mehrhost و mihanwebhost قیمتهاشون واقعاً مناسب ترهالبته وجدانا و انصافا پشتیبانی mihanwebhost مناسب ترههرچند کامل نیستسلامدر مورد مهر هاست که قبلا بنده استفاده کردم اصلا رضایت بخش نبودو در مورد میهن وب هاست هم جدیدا (بعد از جذب مشتری) سرویس هاشون رو محدودیت قائل شدن 1 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 انجمن هاست تالک بیشتر باند بازی شده میتونی تو بعضی انجمن ها منتقد یه شرکت بشی و در عوض ارسال شما اسپم میشود از طرف ناظمبچه ها خدا شکر هنوز بچه های افر دهنده هاست تالک اینجا سرکلشون پیدا نشده ولی اگر دوستان لطف کنن لینک نذارن بهتر میشهقرار بوده معرفی بشه ولی نمیدونم بچه های با تجربه حرفی نمیزننبه نظرم اگه بچه های مدیر اینجا سرور بگیرن برای فروش ارائه بدن من اولین کسی هستم که میخوام یه vpsعزیزان مدیر لطفا اگه امکانش هست بررسی کنید با تشکر این جوری بهترهما تو اینجا رایگان پشتیبانی دارید خوب ما همه هم که به یه هاست و ثبت کننده دامنه نیاز داریم چه بهتر خودومون سرور داشته باشیم واسه فروشمنکه گیج شدممن هم حاضرم بخرم لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 داخل سایت ارشاد به لینکخدمات وبلیست سایت های فروشنده فضا وجود دارد ایا قرار داشت در این لیست باعث اعتماد و اعتبار میشودچه ربطی داره یعنی سایتی که اینجا ثبت نشده بی اعتباره ؟شاید سایتی که ایجا ثبت شده کلاه بردار باشه حالا اعتبارشو چیکار کنیم ؟ لینک به ارسال
mortezafox 335 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) سلام به همه بعد مدت طولانی امدخوبمن بعد دو ماه که شبانه روز به دنبال یه هاست خوب بودمبه بهترین دست پیدا کردم ویرایش شده آذر 91 توسط Morteza حذف لینک تبلیغی و محتوای پست لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 واقعا الان نباید اخطار بدیم و محرومتون کنیم؟اینجا جای تبلیغ هست؟آخرین تذکر به شما و همه دوستان، این تاپیک جای تبلیغ نیست فقط معرفی قابلیت ها و مشخصات سرورهاست. 6 لینک به ارسال
mortezafox 335 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 واقعا الان نباید اخطار بدیم و محرومتون کنیم؟اینجا جای تبلیغ هست؟آخرین تذکر به شما و همه دوستان، این تاپیک جای تبلیغ نیست فقط معرفی قابلیت ها و مشخصات سرورهاست.چشم مرتضی جان ببخشید شرمندتم بخدا لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامکسی اگر هاست دانلود با قیمت مناسب و با کیفیت داره ادرس بده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلاماین تاپیک فقط جهت معرفی هست.درخواست در تاپیک جدید مطرح بشه. 2 لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 دوستان متاسفانه هاست دی ال که بساط را جمع کرد و ما را اواره واقعا پشتیبانی تک بود اما حیف .الان من میخام سایت را ببرم روی یه هاست مطمئن با پشتیبانی بالا البته با قیمت مناسب .من ماهی 10 هزار میدادم الان مدنظرم نت افزار هست شما چی میگید؟ لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) سلامدوستان کسی میتونه به من کمک کنه ، خیلی گیرممن از hostdl میزبانی وب داشتم ، تا چند وقت پیش دیدم زده دیگه نمیخواد ادامه بده ، رفتم دیدم نوشته تا اخز ماه تمام سایتها میتون استفاده کنن و بعد جمع اوری میکنه ، حالا ما میخواستیم امروز انتقال بدیم روی یه هاستیگ دیگه ، حالا سایتم از صبحی باز نمیشه ، نه جواب تیکت رو میدن نه جواب میل نه چیز دیگه ، به خدا به بک اپ گرفتن راضیم ، تو رو خدا اگه کسی اشنا داره یا میتونه کاری کنه بهم خبر بدید ... ویرایش شده آذر 91 توسط takwarez لینک به ارسال
lawgostar 355 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 دوستان که با هاستینگ های خارجی سر و کار دارند کدومشون بهتره ؟ و مناسب تر لینک به ارسال
shivahost 530 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامدوستان کسی میتونه به من کمک کنه ، خیلی گیرممن از hostdl میزبانی وب داشتم ، تا چند وقت پیش دیدم زده دیگه نمیخواد ادامه بده ، رفتم دیدم نوشته تا اخز ماه تمام سایتها میتون استفاده کنن و بعد جمع اوری میکنه ، حالا ما میخواستیم امروز انتقال بدیم روی یه هاستیگ دیگه ، حالا سایتم از صبحی باز نمیشه ، نه جواب تیکت رو میدن نه جواب میل نه چیز دیگه ، به خدا به بک اپ گرفتن راضیم ، تو رو خدا اگه کسی اشنا داره یا میتونه کاری کنه بهم خبر بدید ...به نتیجه ای رسیدید؟ لینک به ارسال
kavoshgar 227 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلام. من یه هاست خوب و مطمئن خارجی با قیمت مناسب میخوام. دوستان راهنمایی کنن. مرسی لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 بهتره به لیستهای فوق نگاهی بندازید:http://www.consumer-rankings.com/hosting/http://www.hosting-review.com/ 4 لینک به ارسال
kavoshgar 227 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 آقا مرتضی جسارتا چیزی هست که شما در موردش اطلاعات نداشته باشی؟ ...خیلی آقایی ، خیلی مخلصیم 3 لینک به ارسال
M.Hajloo 466 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 آقا شرمنده اصلاً حواسم نبود که اینجا نمیشه تبلیغ کردیکی این پست ما را حذف کنه | تازه فهمیدم لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 از میهن وب هاست که خیلی بد دارند میگنددوساله ازش دارم استفاده میکنم رازیم . پشتیبانیش هم خوبه .ولی دوستان هاست لینوکس داخل ایران کسی سراغ داره ؟ لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 دوساله ازش دارم استفاده میکنم رازیم . پشتیبانیش هم خوبه .ولی دوستان هاست لینوکس داخل ایران کسی سراغ داره ؟از هرجا میخوای بگیری بهت پیشنهاد میکنم از فراسو نگیری بخدا عذاب میدنبرای امتحان هم میتونی بری یه تیکت قبل از خرید باز کن تا خودت ببینیهاست ایران از پارس پک میگیرم که خوبه و پشتیبانیش حرف نداره پارس دو هم هست که یه بار گرفتم بد نبودقبل از خرید حتمن تحقیق کن 2 لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 نظرتون درباره سرویس های هاست ملی ( hostmeli.com ) چیه ؟ لینک به ارسال
great2012 79 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 دوستان من قبلا یه تاپیک در مورد هاست زده بودم به این نتیجه رسیدم که از ابتین وب هاست سرویس بگیرم.سرویس بدی نیست و یکی از سایت هامو به اونجا منتقل کردم ولی میخاستم نظر شما رو هم در این مورد بدونم که ایا به نظر شما سایت دیگم رو هم به اونجا منتقل کنم؟ممنون 1 لینک به ارسال
nima-RZ 3 ارسال شده در اردیبهشت 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 92 خوب دوستانهمه دنبال يه هاست خوب براي سايت خودشون هستند كه:1-پشتيباني بالايي داشته باشه2-امنيت بالا3-هزينه خوبي داشته باشهمن اين 2 تا را پيشنهاد ميكنم:www.tehranhost.comwww.ashiyanehost.comالبته تهران هاست هم قيمت خوبي داره و هم ميزبان خوي براي سيستم هايي هم چون وردپرس و ماي بيبي و .......مي باشدنخیر اقا کی گفته تهران هاست خوبه؟؟؟تیکت میدادی 24 ساعت بعد جواب میدادنسایت من یه هفته ساسپند بود بی خودو بی دلیل نه تیکتمو حواب میدادن نه تلفنو روزی 2 بار داون میشدبد ترین هاستینگ به نظر من 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری