younes 0 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان... من یه مشکلی دارم... یه حلقه نوشتم که 10 پست اخر رو توی صفحه ایندکس نشون میده. تا اینجا مشکلی ندارم . مشکل من اینه که فقط یه بار تاریخ رو نشون میده. یعنی چی؟ یعنی اینکه فرضا اگه سه پست رو در یک روز بذارم تاریخ رو برا یکیشون میذاره. و دوتای دیگه تاریخ ندارن. البته تاکید می کنم اگه در یک روز منتشر بشن اینجوریه. مثلا عکس زیر رو ببینید . همین امروز همه رو منتشر کردم ولی یکیشون رو تاریخ میزنه : نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 کد حلقتون درست نیست 1 نقل قول لینک به ارسال
younes 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) کد حلقتون درست نیستممنون میشم راهنمایی بفرمایید<?php query_posts('showposts=10');?><?php if ( have_posts() ) : ?><?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <?php the_title() ?> <?php the_author(); ?> <?php the_date('Y/m/d'); ?> <?php the_category('/'); ?><?php endwhile; ?><?php endif; ?> ویرایش شده آبان 93 توسط younes نقل قول لینک به ارسال
مهدی 1,668 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلاماین رو تست کنید<?php$my_custom_query= new WP_Query(array( 'post_type' => 'post', 'post_status' => 'publish', 'posts_per_page' =>'10'));if( $my_custom_query->have_posts() ) : while( $my_custom_query->have_posts() ) : $my_custom_query->the_post(); ?><?php the_title(); the_author(); the_time('y/m/d'); the_category(', ');?><?phpendwhile;endif;wp_reset_query();?>با ژنراتور پارسی کوئری ساز نقل قول لینک به ارسال
younes 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) ممنون از پاسختون ... ولی باز جواب نداد. و بعد از کلی جستجو توی سایت wordpress exchange نوشته بود که باید از تابع the_time() استفاده کنید.بازم ممنون ویرایش شده آبان 93 توسط younes نقل قول لینک به ارسال
مهدی 1,668 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 خودم کد رو تست کردماز تابع the_time('y/m/d');هم استفاده شده ... 1 نقل قول لینک به ارسال
younes 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 خودم کد رو تست کردماز تابعthe_time('y/m/d');هم استفاده شده ...آره، اصلا متوجه نشدم...دستتوت دردنکنه... شاید به خاطر این کار نکرده که توی حافظه کش مرورگر بوده...ممنون دوست عزیز نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .