Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام .همین العان یه هاست و دامین گرفتم ولی وقتی میخوام وردپرس رو نصب کنم ادرس سایت باز نمیشه.چکار کنم؟؟لطفا کمک کنیدFARSIZABAN.IR 3 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 راستی یه سری فولدر داخل فایل مننجر هست_private_vti_bin_vti_cnf_vti_log_vti_pvt_vti_txtcgi-binimagesاینارو چیکار کنم؟ 3 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام اگه دامنه رو تازه گرفتی نیاز به تایید داره دامنه های .ir چندروز طول میکشه تا فعال بشه مثل دامنه .com نیست که سریع فعال بشه 5 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 داداش مثلا چند روز؟ 4 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 آی آر سریع تایید میشه ( بستگی به اون فرد تایید کننده داره ، که باشه یا نه )شما دی ان اس ها رو تنظیم کنید که اون فردی که باید تایید کنه هم دامین و هم دی ان اس رو هم زمان تایید کنهولی ماکزیمم یکی دو روز طول میکشه ( واسه من چند ساعت بیشتر طول نکشید ) 4 لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام دوست عزیزمطمئنین دامنه ثبت شده؟ دامنههای ir بعد از ثبت هم زمان بیشتری نسبت به دات کام و... زمان برای ست شدن نیاز دارن. 5 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 اگه دامین شما اینه FARSIZABAN.IR ؟هنوز ثبت نشده که .بعد از ثبت از طریق سایت intodns.com از ست شدن دامنه تون مطمئن بشید . 5 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 همونطور که دوستان گفتنداول دامنه را می خرید بعد یک کد دریافت می کنید و می رید به nic.ir و با آن کد لاگ این می کنید و بعد آدرس های دی ان اسی رو که موقع خرید هاست بهتون دادند رو در فیلدهای مربوطه می نویسید و ذخیره می کنید و بعد از 24 تا 48 ساعت می رید سراغ نصب وردپرس 3 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 (ویرایش شده) سلام دوست عزیزمطمئنین دامنه ثبت شده؟ دامنههای ir بعد از ثبت هم زمان بیشتری نسبت به دات کام و... زمان برای ست شدن نیاز دارن.همونطور که دوستان گفتنداول دامنه را می خرید بعد یک کد دریافت می کنید و می رید به nic.ir و با آن کد لاگ این می کنید و بعد آدرس های دی ان اسی رو که موقع خرید هاست بهتون دادند رو در فیلدهای مربوطه می نویسید و ذخیره می کنید و بعد از 24 تا 48 ساعت می رید سراغ نصب وردپرسهاست و دامین را از یه شرکت خردیم و فکر کنم خودشون انجام داده باشن چون آدرس های دی ان اس رو به من ندادن ویرایش شده مهر 91 توسط @milad 3 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 هاست و دامین را از یه شرکت خردیم و فکر کنم خودشون انجام داده باشن چون آدرس های دی ان اس رو به من ندادنمالکیت شما بدون دسترسی به کنترل پنل دامین یعنی مستاجر بودن از هرجا خرید کردید بخواهید که آی دی nic.ir رو بهتون بده و الا صاحب دامین نیستید 2 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 ایمیل رو که چک کردم دیدم که خودشون برام یه نام کاربری فرستادن و گفتن که برم و اطلاعاتم رو ثبت کنم و من هم انجام دادم ولی هنوز هرجا اسم دامینم رو میزنم میگه ازاده 1 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 هاست و دامین را از یه شرکت خردیم و فکر کنم خودشون انجام داده باشن چون آدرس های دی ان اس رو به من ندادنیه نصیحت برادرانه .هیچ وقت هاست و دامین رو با هم از یک شرکت نخر . 2 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 داداش حالا که خریدم چیکار کنم؟ 1 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 منتظر باش هم برای لود سایت هم برای تموم شدن دوره و خرید دوباره دامین از جای دیگه 2 لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 داداش حالا که خریدم چیکار کنم؟در تکمیل حرفهای آقا ایمان ، شما دسترسی کامل به پنل دامین رو خواستار بشید ، تموم دامنه های میتوانند توسط هر نماینده ای تمدید شوند به شرطی که به اسم خودتان باشد و دسترسی به پنل داشته باشید که در 99درصد موارد باید پنل به شما بدهند .در مورد هاست هم به همین صورت . 2 لینک به ارسال
shivahost 530 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 هر کسی که دامنه ir می خواهد باید در سایت nic.ir ثبت نام کند. برای این ثبت نام باید مشخصات کامل مثل شماره ملی و کد پستی و.... بدهد. بعد شناسه خودش در nic.ir را به شرکتی که می خواهد دامنه را ثبت کند بدهد یعنی nic handle را بگوید که نماینده بتواند دامنه را بنام خود خریدار ثبت کند. البته در پنل nic.ir هم شما باید اجازه دهید که نماینده ها بتوانند برای شما دامنه ثبت کنند و ....راهنمای کامل 2 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 داخل سایت nic.ir ثبت نام کردم و شناسه رو به سایت هاستم دادم و گفتن که تا 24 ساعت دیگه ثبت میشهفقط یه سوال .من تا به حال با هاست پولی کار نکردم و فقط با هاست رایگان کار کردمیه سری فولدر داخل فایل مننجر هست که توی هاست های رایگان نبود .اینارو چیکار کنم؟ و وردپرس رو توی همون صفحه اصلی اپلود و نصب کنم؟_private_vti_bin_vti_cnf_vti_log_vti_pvt_vti_txtcgi-binimages 1 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 ربطی به رایگان و پولی نداره پنل ها متفاوته این پوشه ها هست و به شما هم کاری نداره فقط بعضی از پنل ها مخفیشون می کنند بعضی می گذارند در دسترس در واقع فایل های ftp و cpanel شما در این پوشه ها نصب شده بودندشما فقط با پوشه ی public_html کار داری و هر پوشه ی جدیدی رو باید توش ایجاد کنیو در ضمن اینکه nic.ir ثبت نام کردی درست چرا شناسه ات رو دادی به هاستت قرار بود برعکسش اتفاق بیافته یعنی جایی که دامین رو فروخته اشتراک بازکنه شناسه رو بده به توای کاش بعد از این یه فکری برای عجولی بیش از حدت بکنی و بجای تایپیک مشکل تایپیک مشورت بزنی قبل از اینکه کاری رو انجام بدی و نه العان(الان سابق)! 1 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 اخه اقا ایمان خودشون برام ایمیل دادن و گفتن این کارو بکنم منم انجام دادممتن ایمیلشون این بودبا سلامطبق قوانین سایت مرجع دامین آی آر NIC.IR وجود شناسه برای ثبت دامنه آی آر الزامی می باشدبرای ثبت دامنه ای آر به یک شناسه در ایرانیک نیازمندیدقابل ذکر است ما دامنه را با مالکیت صد در صد شما و کنترل پنل جهت مدیریت دامنه ثبت می نماییمبعد از ساخت شناسه شناسه خود را برای ما ارسال نمایید تا در اولین فرصت دامنه شما را ثبت نماییم شما باید در قسمت مشخصههای آشنای شناسه خود دسترسی به ' همه ' یا ' نمایندگان ' را انتخاب نمایید تا بتوانیم دامنه را به نام شناسه شما ثبت کنیمموفق باشید 1 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 (ویرایش شده) شما فقط با پوشه ی public_html کار داری و هر پوشه ی جدیدی رو باید توش ایجاد کنیاخه اون فولدر ها توی public_html هستناونارو پاک کنم اشکال نداره؟یا حتما باید فایل هامو کنار همونا اپلود کنم؟ ویرایش شده مهر 91 توسط @milad 1 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 دوستان ایران نیک دامین رو تائید کرد ولی ادرس سایتو که میزنم چیزی نمیادبه پشتیبانی هاست هم گفتم گفتن که باید صبر کنید تا ایران نیک دامین رو کامل ست کنهمگه بعد از این که دامین فعال شد نباید سایت باز بشه؟ 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 اول دامنه ثبت میشه.و بعد دامنه رو روی هاست ست میکنن.بسته به سرعت عمل اونها داره. زیاد زمانبر نیست. 4 لینک به ارسال
Milad Rafi 1294 ارسال شده در مهر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 سلام .دامین و هاست همین العان با هم ست شدن فقط یه سوال.کنترل پنل دامین همونه که داخله ایران نیک هست یا چیز جدایی هست؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 پنل دامنه همون هست. 3 لینک به ارسال
shivahost 530 ارسال شده در مهر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 91 اخه اون فولدر ها توی public_html هستناونارو پاک کنم اشکال نداره؟یا حتما باید فایل هامو کنار همونا اپلود کنم؟همه رو پاک کنید. مشکلی نیست. بخاطر این هست که frontpage extention که دیگه تاریخش گذشته روی سرور نصب هست. شما لازم ندارید و می توانید همه را حذف کنید. 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری