shikfun 1 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 با سلام قالبی رو نصب کردم که قسمت آخرین پروژه های انجام شده از تصاویر شاخص پیروی میکنه ولی توضیحاتش نه و چیزی مثل زمینه باید تو پست تعریف کنیاین آدرس سایت من هستش http://makutarh.ir/ سمت چپ پایین هستش کد مربوط به این بخش هم به این صورته :<div id="box"><h6>نام پروژه : </h6><?php echo get_post_meta($post->ID, 'name', true); ?></div><div id="box"><h6>سیستم : </h6><?php echo get_post_meta($post->ID, 'system', true); ?></div><div id="box"><h6>آدرس : </h6><?php echo get_post_meta($post->ID, 'url', true); ?></div><div id="box"><h6>تاریخ : </h6><?php echo get_post_meta($post->ID, 'date', true); ?></div>این قسمت ها هستش که نمایش داده نمیشه تو قالب ممنون میشم راهنمایی بکنید لینک به ارسال
shikfun 1 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 ببخشید بابت آپ ولی این همه کاربر یه جوابی ندادین! اینجاس که تفاوت بین تاپیک ها احساس میشه لینک به ارسال
حاج ایمان 486 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 ببینید شما باید زمینه دلخواه رو پر کنید ، زمینه دلخواه رو توی پست ها ست کردید ؟ اگر آره باید نشون بده قطعا ، دسترسی بدید بررسی کنم 1 لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 همانطور که ایمان عزیز گفتند باید زمینه دلخواه پر کنید + قوانین هم رعایت کنید چون قالب تجاری است (نال شده است ) لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده