bmbm 0 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان سایت من روزی داشت که حداقل 500 بازدیدذ از گوگل داشت ااما یهو بازدیدم شد صفر وگوگل از رتبه اولی اومدم اخرا حالا هم روزی 5-6 تا از گوگل میاد هرکس تونست حلش کنه حاظرم هر هزینه ای بخواد تقدیم کنم .ممنون www.myprozhe.ir نقل قول لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز دلایل مختلفی داشته باشه.مطاب کپی پیست زدین؟پیوند یکتا عوض کردین؟چند وقت به چند وقت سایتتو بروز میکنی؟برای خودم که سایتم به کلی از گوگل حذف شده بود و با وجود زدن پست های تخصصی اصلا در گوگل دیده نمیشدم از بک لینکا بود. سایت من در ۳۰ سایت اسپم لینک گرفته بود که با گزارش به گوگل این مشکلو برطرف کردم. شما هم در این مطلبو بخونید و اموزششو برید تا شاید شما هم اینطور مشکلت حل شدhttp://wtalk.ir/thread8204.html 4 نقل قول لینک به ارسال
bmbm 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز دلایل مختلفی داشته باشه.مطاب کپی پیست زدین؟پیوند یکتا عوض کردین؟چند وقت به چند وقت سایتتو بروز میکنی؟برای خودم که سایتم به کلی از گوگل حذف شده بود و با وجود زدن پست های تخصصی اصلا در گوگل دیده نمیشدم از بک لینکا بود. سایت من در ۳۰ سایت اسپم لینک گرفته بود که با گزارش به گوگل این مشکلو برطرف کردم. شما هم در این مطلبو بخونید و اموزششو برید تا شاید شما هم اینطور مشکلت حل شدhttp://wtalk.ir/thread8204.htmlممنونمولیمطالبم کپی تغیرات کلی بعد پیست بود ولی چند مدته کاملا اختصاصیتقریبا هر هفته چندبار اپدیت میشه حدود 5 بارپیوند یکتا هم عوض نکردم ایندکسای سایتم سرجاشهالان میرم این مطلبو بخونم ایشالله راه حل خوبی باشه .ممنون نقل قول لینک به ارسال
bmbm 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 من تا حالا به این بخش سر نزده بودموبمستر تولز-سزچ تولز-لینک تو یور سایتبه نظرتون از کجا بفهمم این لینکها باید حذف بشن و برا ورودی گوگل ضرر داره؟ نقل قول لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 من تا حالا به این بخش سر نزده بودموبمستر تولز-سزچ تولز-لینک تو یور سایتبه نظرتون از کجا بفهمم این لینکها باید حذف بشن و برا ورودی گوگل ضرر داره؟دقیقا منم همچین سوالی برام پیش اومده از دوستان کسی اگر میدونه چکار باید کرد با این قسمت یه توضیح بده ممنون میشم نقل قول لینک به ارسال
farshadvl 37 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز باید ببینی تو سایتت چیکار کردی که یهو بازدیدت کم شده ؟ افزونه سئوت رو غیرفعال نکردی؟ قالب سایتت عوض نکردی؟ افزون ای چیزی فعال و غیر فعال نکردی؟ نقل قول لینک به ارسال
bmbm 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز باید ببینی تو سایتت چیکار کردی که یهو بازدیدت کم شده ؟ افزونه سئوت رو غیرفعال نکردی؟ قالب سایتت عوض نکردی؟ افزون ای چیزی فعال و غیر فعال نکردی؟من هیچ کاری نکردم حتی پیغامی در وبمستر نبود همه چی یهو اتفاق افتاد .یه ماه پیش هم یهویی یک روز 500 وردی از گوگل داشتم و فرداش 200 و دوباره برگشت به 5-6 بازدیدکلا موندم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون لینکهایی که در عکس مشخصه حذف کنم؟porsyar,... نقل قول لینک به ارسال
Poorya.sh 39 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلام اگه اشتباه نکنم باید مشکل از اشتباه تنظیم کردن افزونه Yaost Seo باشه دوباره تنظیماتش رو چک کنید یا بدید یکی واستون با این افزونه سایت رو سئو کنه ما هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتیم تقریبا یک سئو کار استخدام کردیم مشکل کاملا رفع شده 1 نقل قول لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 خب برای لینکا. شما باید ببینید که کدوم سایتا اسپم هستن و لیستی حدود ۲۰ تا ۳۰ سایت در یک فایل txt به گوگل معرفی کنید.مثلا خودم این سایتارو لیست کردمdomain:tejaratgah.comdomain:www.instm.irdomain:aliexirs.irdomain:porsyar.comdomain:mdir.irdomain:newssara.irdomain:matlabnama.irdomain:sangesabor.irdomain:epage.irdomain:boorsekala.comdomain:www.wikii.irdomain:proo.irdomain:www.choogh.comdomain:findmedia.irdomain:statsnode.comdomain:www.ipreverse.comdomain:www.nazirnews.comdomain:parsjo.irdomain:www.reviewweb.orgdomain:prlog.rudomain:zone-h.orgdomain:www.irindex.irdomain:afsos.irdomain:jamsheed.irdomain:autobacklink.irdomain:sitesview.netdomain:elahee.irdomain:chkmengine.comdomain:loxtarin.comdomain:thailandguide.indomain:www.instm.irdomain:atiblog.irdomain:m93.irdomain:stoptime.irdomain:he3333.comdomain:cult8.orgdomain:veta.irdomain:etesalematlab.irdomain:www.jostweb.irdomain:niniyoo.comdomain:hodhodsis.irdomain:elmend.irdomain:5296.indomain:evr-ag.dedomain:sangesabor.irdomain:funbazi.irdomain:mashine.irdomain:autobacklink.irdomain:hozedrama.irdomain:fotolia.irdomain:iroschool.comdomain:behtina.comdomain:reviewweb.netdomain:reviewweb.orgdomain:wisgoon.comdomain:websitedown.infodomain:boorsekala.com 1 نقل قول لینک به ارسال
amirali.bk 656 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلامافزونه هایی که استفاده میکنید رو بزارید اینجا اسماشونو 1 نقل قول لینک به ارسال
bmbm 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلام اگه اشتباه نکنم باید مشکل از اشتباه تنظیم کردن افزونه Yaost Seo باشه دوباره تنظیماتش رو چک کنید یا بدید یکی واستون با این افزونه سایت رو سئو کنه ما هم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتیم تقریبا یک سئو کار استخدام کردیم مشکل کاملا رفع شدهدوستان از همگی ممنونم دمتون گرم که بدون چشم داشتی کمک میکنید . مشکل از همین افزونه سئو بود ادرس سایت را به این صورت سرچ کردم دیدم همه توضیحات مطالبم یکیه. site:www.myprozhe.irباید برا لینکها هم فکری کنم. بازم ممنونم از همگی نقل قول لینک به ارسال
runy 221 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) منم این مشکل را چند روزه پیدا کردم من قالبم را عوض کردم خیر سرم روی سئوش هم خیلی کار کردم (خودم طراحی کردم) ولی ورودی روزی 600 تا 900 به روزی 25 تا 30 تا شده.در پوسته جدیدم صفحه اول را یکی از برگه ها گذاشتم که بصورت مجله ای سایتم را نمایش میده و صفحه بلاگ دارمهمین دو تغییر را دادمافزونه سئو هم دارمبا منطقم جور در نمیاداساتید لطفا ما ها را راهنمایی کنیدممنون ویرایش شده آبان 93 توسط runy نقل قول لینک به ارسال
bmbm 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 خب برای لینکا. شما باید ببینید که کدوم سایتا اسپم هستن و لیستی حدود ۲۰ تا ۳۰ سایت در یک فایل txt به گوگل معرفی کنید.مثلا خودم این سایتارو لیست کردمdomain:tejaratgah.comdomain:www.instm.irdomain:aliexirs.irdomain:porsyar.comdomain:mdir.irdomain:newssara.irdomain:matlabnama.irdomain:sangesabor.irdomain:epage.irdomain:boorsekala.comdomain:www.wikii.irdomain:proo.irdomain:www.choogh.comdomain:findmedia.irdomain:statsnode.comdomain:www.ipreverse.comdomain:www.nazirnews.comdomain:parsjo.irdomain:www.reviewweb.orgdomain:prlog.rudomain:zone-h.orgdomain:www.irindex.irdomain:afsos.irdomain:jamsheed.irdomain:autobacklink.irdomain:sitesview.netdomain:elahee.irdomain:chkmengine.comdomain:loxtarin.comdomain:thailandguide.indomain:www.instm.irdomain:atiblog.irdomain:m93.irdomain:stoptime.irdomain:he3333.comdomain:cult8.orgdomain:veta.irdomain:etesalematlab.irdomain:www.jostweb.irdomain:niniyoo.comdomain:hodhodsis.irdomain:elmend.irdomain:5296.indomain:evr-ag.dedomain:sangesabor.irdomain:funbazi.irdomain:mashine.irdomain:autobacklink.irdomain:hozedrama.irdomain:fotolia.irdomain:iroschool.comdomain:behtina.comdomain:reviewweb.netdomain:reviewweb.orgdomain:wisgoon.comdomain:websitedown.infodomain:boorsekala.comداداش منظور از اینکه فهمیدن کدوم سایت اسپم هست چه؟ به عبارت دیگه چطور بفهمم کدوم سایتها اسپم هستن؟مثلا این سایت پرسیار 7 هزار لینک داره به سایتم (یه سایتیه که اطلاعات دیگر سایتهارا نشون میده) نقل قول لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) دوستان من یک سوالی داشتم من لیست مورد نظر از وبمستر قسمت Download more sample links گرفتم ولی تعداد کل لینک ها 5900 تا من چطوری باید اینا رو وارد کنم ؟ یعنی باید به ترتیب این 5900 تا بشینم دستی وارد کنم ؟ ویرایش شده آبان 93 توسط alivazirinia نقل قول لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 دوستان من یک سوالی داشتم من لیست مورد نظر از وبمستر قسمت Download more sample links گرفتم ولی تعداد کل لینک ها 5900 تا من چطوری باید اینا رو وارد کنم ؟ یعنی باید به ترتیب این 5900 تا بشینم دستی وارد کنم ؟قرار نیست که همه لینکارو وارد کنی اگه همه لینکارو وارد کنی بک لینکی برای سایتت نمیمونه و عملا سات خود را نابود کردیمهم هم نیست که حتما همه سایتها اسپم را پیدا کنی.کافیه که لیست ۳۰ تا ۴۰ سایت اسپم را پیدا کنی و به گوگل معرفی کنی. در این صورت گوگل به همکاری شما توجه میکنه و اگه مشکل از این لینکهای اسپم باشه سایتت روز به روز بهتر میشه 1 نقل قول لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) قرار نیست که همه لینکارو وارد کنی اگه همه لینکارو وارد کنی بک لینکی برای سایتت نمیمونه و عملا سات خود را نابود کردیمهم هم نیست که حتما همه سایتها اسپم را پیدا کنی.کافیه که لیست ۳۰ تا ۴۰ سایت اسپم را پیدا کنی و به گوگل معرفی کنی. در این صورت گوگل به همکاری شما توجه میکنه و اگه مشکل از این لینکهای اسپم باشه سایتت روز به روز بهتر میشهالان سایت های اسپم رو پیدا کردم که آر اس اس خوان هستند و یا سایت هایی که ساس بند شدن اینم لیستشون 84 تا سایت قارچ هم بخواد رشد کنه نیاز به یه رعد و برقی داره ولی این سایت های خبر خوان نمیدونم :| domain:jostweb.irdomain:etesalematlab.irdomain:irseo.indomain:id24.irdomain:itweber.irdomain:30cccambuy.indomain:linkjoor.irdomain:ictsecurity.irdomain:shirazmob.irdomain:rssnews.irdomain:pop3da.irdomain:denjcloob.irdomain:lqsoftware.comdomain:elahee.irdomain:a3k.irdomain:proo.irdomain:instm.irdomain:cccambuy.indomain:thailandguide.indomain:khabarpich.irdomain:cult8.orgdomain:hodhodsis.irdomain:likeapp.irdomain:joostjoo.irdomain:nasrnews.orgdomain:motenave.comdomain:pr8.irdomain:parstci1.indomain:arakmk-uni.irdomain:blauetonne-schlauetonne.netdomain:funnypark.irdomain:freebaner.irdomain:parstci.indomain:pransit.irdomain:724download.irdomain:dvb48.comdomain:sat4u.orgdomain:t40.irdomain:lilipad.irdomain:7ax.irdomain:he3333.comdomain:aliexirs.irdomain:niniyoo.comdomain:dalanddl.irdomain:parsi1.comdomain:mashrom.irdomain:mashine.irdomain:tabligh-sazi.irdomain:facepooch.irdomain:jahansite.irdomain:ostangl.irdomain:espinad.comdomain:simplenewz.comdomain:tazeyab.comdomain:downloadd.irdomain:textyar.comdomain:press-online.irdomain:afsos.irdomain:abitarin.irdomain:tnews.irdomain:fastnews.irdomain:atiblog.irdomain:istop.irdomain:behinjoo.irdomain:urlrate.netdomain:irannp.comdomain:farsmusic12.indomain:farsmusic10.indomain:500v.netdomain:wikito.irdomain:broztarin.irdomain:nokiatel.irdomain:tajlil.netdomain:taktube.irdomain:ibarad.comdomain:sitesview.netdomain:irfunbox.tkdomain:dizain.irdomain:robotpress.irdomain:tpu-shield.comdomain:behtina.comdomain:parsjo.irdomain:parsablog.tkdomain:sepidad.com ویرایش شده آبان 93 توسط alivazirinia نقل قول لینک به ارسال
bmbm 0 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 چقد زمان میبره تا لینکهای معرفی شده به گوگل اعمال شوند و حذف؟ نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 خوب دوستان این قوانین این بخش :درضمن منتقل شد + نقل قول لینک به ارسال
majids 27 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام دوستان.این فیدخوان هایی که ساب دامین زیاد دارن مثل مورد زیر باید همه ساب دامین هاش معرفی بشه؟ یا دامین اصلی؟؟http://cookery.m93.irhttp://art.m93.irhttp://book.m93.irhttp://clip.m93.irhttp://fal.m93.irhttp://fun.m93.irhttp://health.m93.irhttp://mode.m93.irhttp://news.m93.ir. ویرایش شده آبان 93 توسط majids نقل قول لینک به ارسال
d-t.c 285 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 مسدود کردن اینا واجبه؟من روزانه بازدید زیادی از این سایت ها برا میاد نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .