رفتن به مطلب
Overflow

تکنیک های CSS

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان عزیز تو این تاپیک قصد دارم یک سری از کد های کاربردی برای طرحی قالب رو قرار بدم

فقط تنها خواهشی که از دوستان دارم این که برای حفظ و یکپارچگی این تاپیک اگه سوال داشتن سوال خودشون رو در تاپیک مجزا بیان کنن

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اولین مثال که میخوام بزنم ایجاد روبان با استفاده از CSS3

به عکس زیر توجه کنید :

84706933513907361405.jpg

بنابرین شما در این مثال یاد میگیرید چگونه روبان ایجاد کنید بدون هیچگونه تصویر و حداقل نشانه گذاری HTML

HTML CODE

<html>
<head>
<title></title>
<link href="2.css" type="text/css" rel="stylesheet"></link>
</head>

<body>
<div id="wrapper">
<div id="box">

<h1>WP-Parsi</h1>
</div><!-- ./box -->
</div><!-- ./wrapper -->
</body>
</html>

CSS Code

#wrapper{
position: relative;
margin:0 auto 0 auto;
padding: 75px 0px 0px 0px;
width: 500px;
}
#box{
width: 400px;
padding: 20px;
border: 2px solid black;
border-radius:8px;

}

h1{
text-align: center;
position: relative;
color: #fff;
margin: 0 -30px 30px -30px;
padding: 10px 0;
text-shadow: 0 1px rgba(0,0,0,.8);
background: #5c5c5c;
background-image: -moz-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -webkit-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -o-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: -ms-linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
background-image: linear-gradient(rgba(255,255,255,.3), rgba(255,255,255,0));
-moz-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 0 2px 0 rgba(0,0,0,.3);
}

h1:before, h1:after
{
content: '';
position: absolute;
border-style: solid;
border-color: transparent;
bottom: -10px;
}

h1:before
{
border-width: 0 10px 10px 0;
border-right-color: #222;
left: 0;
}

h1:after
{
border-width: 0 0 10px 10px;
border-left-color: #222;
right: 0;
}

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط silver21
      سلام
      یه قالب نسبتا خوب که فیلتر قیمت و مواردی مثل پست محصول و شهرها رو داشته باشه (حداقل های یه فروشگاه عادی رو بدرستی انجام بده )بهم معرفی میکنید
       
      اکثر قالب های فروشگاهی خوب که در حال فروش هستن ، محدودیت نصب دارن که فقط روی یک دامنه و هاست سوار بشه و...
      برخی هم بصورت ناقص هستن ، یعنی یا ایجکس اسلایدها مورد داره یا فیلترها و یا چیز استانداردی نیست که بشه اعتماد کرد
       
      -------------------------------------------
      یادش بخیر ، قدیم چقدر اینجا شلوغ بود
    • توسط shortcut
      درود
      نام قالب استفاده شده در این سایت چیست ؟
      در صورت امکان لینک دانلود رو ار‌ا‌ئه بفرمایید
      ممنونم
    • توسط miladmoqaddam823
      دوستان سلام. 
      چطوری میتونم به انتهای صفحات کتگوری و برچسب ها، متن و توضیحات اضافه کنم؟
      به خیلی از فروشنده های قالب های وردپرس پیام دادم، هیچ کدوم این قابلیت رو ندارن
      حالا الان میخوام با وودمارت کار کنم، اما نتونستم راه حلی پیدا کنم برای این موضوع.
      بعضی قالب ها این امکان رو دارن، اما بالای صفحه نمایش میده، در حالیکه من میخوام انتهای صفحه و زیر محصولات باشه این توضیحات.
    • توسط aliresadeghi
      سلام دوستان من یه قالب روی سایتم ایمپورت کردم 
      فهرست رو میخوام ویرایش کنم و فهرست دلخواه خودم نمایش داده بشه ولی از بخش فهرست ها  فهرستی که الان رو سایت هست رو
      نمایش نمیده که بتونم ویرایش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط atakhan83
      با سلام خدمت شما 
      من امروز میخواستم اولین قالب خودم رو تبدیل به وردپرس کنم اما به یه مشکلی بر خوردم پس از اینکه قالب رو اپلود کردم روی سرور (چه لوکال چه دامنه) فایل استایل رو یا نمیخونه یا لود نمیکنه نمیدونم مشکل چیه لطفا راهنمایی کنید عکسش رو پایین میزارم 
      لطفا سریع جواب بدید ممنون

×
×
  • اضافه کردن...