رفتن به مطلب
U3F

راهنمایی برای تغییر استایل پست ها با استفاده از شماره آنها

پست های پیشنهاد شده

سلام

دوستان من میخوام پست اول این استایل رو داشته باشه


<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('first-feauteres'); ?>>

بعد پست دوم و سوم


<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('last-feauteres'); ?>>

بعد پست چهارم مثل پست اول و پست 5،6 مثل 2،3 و همینوری ادامه پیدا کنه

نمیدونم چه جوری باید از $count استفاده کنم، امکانش هست به این شکل در آورد ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

با سلام

یک class تعریف کن به صورت زیر:


class="post-<?php the_ID(); ?>"

ّعد تو css با کلاس استایل خودت رو بده

اینطوری:


<article id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post-<?php the_ID(); ?>"></article>

<style>
.post-1{background-color:#F00;}
.post-2,post-3{background-color:#0FF;}
.post-4,post-5{background-color:#fff;}
</style>

این روشی بود که به ذهن من رسید شاید بقیه دوستان نظر بهتری ارائه بدن

با احترام

ویرایش شده توسط graphicno

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

<?php if (have_posts()) : ?>
<?php $count = 0; ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $count++; ?>
<?php if ($count == 1) : ?>

کد


<?php elseif ($count == 2) : ?>

کد

<?php elseif ($count == 3) : ?>

کد

<?php elseif ($count == 4) : ?>

کد

<?php else : ?>

کد

<?php endif; ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سعی کنید با این مثال درستش کنید :

      <?php
$x = 'first-feauteres';
?>
<article id="post-<?php the_ID(); ?>" <?php post_class('first-feauteres'); ?>>

<?php
if($x=='first-feauteres') {
$x = 'last-feauteres';
}
else {
$x = 'first-feauteres';
}
?>

اطلاعات بیشتر : زوج و فرد کردن کلاس مطلب

موفق باشید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

عبدالماجد جان تغییری نکرد

نمونه آنلاینش سایت Cnet هستش

http://www.cnet.com/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال


<?php $x = 'first-feauteres'; ?><?php while ( have_posts() ): the_post(); ?>
<article id="post-<?php the_ID(); ?>" class="<?php echo $x;?>">

<?php if($x=='first-feauteres') { $x = 'last-feauteres'; } else { $x = 'first-feauteres'; } ?>
<?php endwhile; ?>

به این صورت گذاشتم الان پستای فرد استایل first- رو میگیرین پستای زوج last- من میخوام اولین مطلب استایل first- رو بگیره 2تای بعدی last- بعد دوباره استایل first- دوتای بعدی last-

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بروزرسانی...

از count نمیشه استفاده کرد ؟ چون میخوام سایز تصویر جدا هم براشون تعریف کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

دوست عزیز تو پاسخ شماره 3 براتون گذاشتم چرا استفاده نمی کنید؟


<?php if (have_posts()) : ?>
<?php $count = 0; ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $count++; ?>
<?php if ($count == 1) : ?>
کد با کلاس اول
<?php elseif ($count == 2) : ?>
کد با کلاس دوم

<?php elseif ($count == 3) : ?>
کد با کلاس سوم
<?php elseif ($count == 4) : ?>
کد با کلاس چهارم

<?php else : ?>
کد با کلاس دیفالت
<?php endif; ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال


<?php $x = 'first-feauteres'; ?><?php while ( have_posts() ): the_post(); ?>
<article id="post-<?php the_ID(); ?>" class="<?php echo $x;?>">
<?php if ( $x == 'first-feauteres' ) $x == 'last-feauteres'; ?>
<?php endwhile; ?>

پ.ن.: اصلاح‌شده کد عبدالماجد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

دوست عزیز تو پاسخ شماره 3 براتون گذاشتم چرا استفاده نمی کنید؟

شرمنده ندیدم تو یه سایت خارجی هم دیدم ولی فکر کردم کار نمیکنه الان تست زدم تو همه صفحات همینجوری که میخواستم شد

ولی نمیشه مثلا به این شکل کد رو در آورد که زیاد فضا رو نگیره ؟


<?php if ($count == 1,4) : ?>

ممنون

ویرایش شده توسط U3F

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

<?php if (have_posts()) : ?>
<?php $count = 0; ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php $count++; ?>
<?php if ($count == 1 || $count == 4 ) : ?>

<article class="entry test1" >
<?php the_content(''); ?>
</article>

<?php else : ?>
<article class="entry">
<?php the_content(''); ?>
</article>
<?php endif; ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...