thinkdiff 30 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 با سلاممن یک پشتیبانی آنلاین برای سایتم می خوام اما میخوام این موضوع رو هم داشته باشه. وقتی کاربر وارد سایت میشه یک دفعه یک پیغامی باز شه و بگه "سلام مثلا من مدیر فروش هستم میتونم کمکتون کنم؟"اگر با zoopim آشنا باشید خیلی خوبه و حرف نداره اما این امکان رو هم داره؟ نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 http://www.livezilla.net/home/en/را چک کنید البته روش اصلی کار اینطوریه که فرم پشتیبانی را باز می کنید و آی دی div اصلی که موقع ارسال تیکت ازش استفاده می شه رو می خونید و بعد براش این اسکریپت را می نویسید (با فرض اینکه آی دی اون دایو mypopup باشه)$(document).ready(function() {function mypopupfunction() {setTimeout(function() {if($("#mypopup").is(":hidden")) {$("#mypopup").slideDown("slow");}},1500);}mypopupfunction()});با همین الگو می تونید برای هر نوع سرویس پشتیبانی ای که نصب کردید پاپ آپ خودکار بسازید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .