رفتن به مطلب

مشکل با افزونه پرداخت آسان پی لاین


پست های پیشنهاد شده

سلام

من یک مشکل با افزونه پی لاین دارم. البته همین مشکل با افزونه پارس پال هم داشتم، چون سبک ساختاریشون مثل همه.

مشکل اینه که وقتی کد کوتاه افزونه رو داخل مطلب یا ابزارک می زارم، فرم پرداخت میره میچسبه بالای بخشی که داخلش هست.

مثلا شما چند خط مطلب بنویسی و بعد کد فرم پرداخت رو داخل مطلب بزاری. فرم پرداخت میره بالای بالای مطالب میشینه.

لینک دریافت افزونه:

http://payline.ir/codes/payline-wp-pay.zip

payline-wp-pay.zip

لینک به ارسال

فایل style.css را در داخل پوشه inc ویرایش کنید و از خطوط 5 و 9

[/size]
float: right;

را برارید

لینک به ارسال

این شورت کد فقط یک فرم را که در داخلش یک تیبل هست فراخوانی می کنه این مشکل نمی تونه از طرفش باشه

لینک به ارسال

از طرف استایل هم نیست. استایل رو زیرو رو کردم. صفحه رو بدون استایل بالا میاری بازم همینجوره :(

می تونین خودتون چک کنین: http://www.parsniaz.com/pay/

فقط یک سوال: این فیلتر دقیقا چه عملی رو انجام میده :ph34r:

add_filter('widget_text', 'do_shortcode');

لینک به ارسال

مشکلتون قابل حله اما میتونید به جای افزونه از اسکریپت درگاه پیلاین استفاده کنید ، اینم آموزشش : http://mrprogrammer....-پرداخت-اینترن/

لینک مستقیم : http://dl.mrprogramm...rammer.ner].mp4

ممنون دوست عزیز. مدتیه سایتت کم رنگه ها :P

حالا استفاده از اسکریپتش دیگه خونه آخر. راه حله این افزونه رو داری :ph34r:

لینک به ارسال

خوب اون مشکل که حل نشد :(

این اسکریپت رو هم که راه انداختم کد کپچاش لود نمیشه.

parsniaz.com/pay

نیشه راه نمایی بفرمایید. :(

لینک به ارسال

بنده متاسفانه تا حالا با اون افزونه کار نکردم و گرنه خوشحال میشدم کمکی بکنم ، سایتم هم از امروز دوباره فعالیت گسترده خودش را شروع خواهد کرد انشالله

و اما در مسیر parsniaz.com/pay/config/config.php مقدار متغییر $your_script_address را در خط یازدهم چی وارد کردید ؟ مقدارش باید دقیقا مثل زیر باشه(اسلش آخر حتما باشه) :


http://parsniaz.com/pay/

لینک به ارسال

بنده متاسفانه تا حالا با اون افزونه کار نکردم و گرنه خوشحال میشدم کمکی بکنم ، سایتم هم از امروز دوباره فعالیت گسترده خودش را شروع خواهد کرد انشالله

و اما در مسیر parsniaz.com/pay/config/config.php مقدار متغییر $your_script_address را در خط یازدهم چی وارد کردید ؟ مقدارش باید دقیقا مثل زیر باشه(اسلش آخر حتما باشه) :


http://parsniaz.com/pay/

بله به طور صحیح وارد شده:

    $your_script_address = "http://www.parsniaz.com/pay/";

لینک به ارسال

اگر مایل بودید دسترسی + api پی لاین را برام ارسال کنید تا خودم نصبش کنم.

لینک به ارسال

اگر مایل بودید دسترسی + api پی لاین را برام ارسال کنید تا خودم نصبش کنم.

ممنون دوست عزیز، ولی راستش من کمی محدودیت دارم، و اگر نه به شما اعتماد دارم. چون دورادور روتون شناخت دارم :wub:

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...