alisafari 12 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) با سلام خدمت اساتید محترمدوستان من افزونه all-in-one-wp-security-and-firewall را نصب کردمداشتم تو تنضیماتش میگشتم یه گزینه رو زدمبعد از اون دیگه سایت بالا نیامدالان وقتی ادرس سایت رو میزنم به این صفحه میرهادرس سایت : bookina.irوقتی ادرس بوکینا رو میزنم منو میبره به ادرس زیر :http://bookina.ir/wp-admin/install.phpالبته وقتی برای اولین بار به سایت میروید مشکلی نداره ، ولی یه رفرش یا یه مطلب که باز می کنید شما رو به لینک بالایی میبرهفایل .htaccess هم خالی بود ، بعد از کدی که برای وردپرس هست توش استفاده کردم نشد . افزونه بالا رو هم پاک کردم ، بازم نشد ، الان صفحه اصلی سایت میاد بالا ، ولی صفحه مدیریت و صفحه single مطالب بالا نمیاد .با سرویس دهنده هاستم هم تماس گرفتم گفتن از فایل .htaccess هست .همه پلاگین ها رو هم پاک کردم بازم نشدلطفا راهنمایی کنید . ویرایش شده مهر 93 توسط alisafari لینک به ارسال
omid0098i 2536 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 بوکینا تا دو روز آینده در حال تغییر سرور است 1 لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 بوکینا تا دو روز آینده در حال تغییر سرور استدوست عزیز این صفحه رو زدم که کاربرا بی اعتماد نشن به سایت شما ادرس زیر رو بزن بعد صفحه نصب وردپرس میادیه اسمی چیزی بزن میبنی که وقتی میخوای نصبو تموم کنی اون صفحه که لینکشو بالا دادم میادhttp://www.bookina.ir/wp-admin لینک به ارسال
Rasoul 376 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلام !!فایل wp-config.php خود را چک کنید ببینید یوزر و پس دیتابیس درست است و پیشوند جدول پایگاه داده درست است .نشد یک بار از دیتابیستون بک آپ بگیرید و دیتابس جدید بسازید و دیتابیس قبلی را در دیتابیس جدید ایمپورت کنید و اطلاعات جدید را در wp-config.php وارد کنید . به پیشوند جداول توجه کنید با دیتابستون یکی باشه.موفق باشید/. 3 لینک به ارسال
A-fshin 1936 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 درود.احتملا در افزونه perfix جداول دیتابیس رو تغییر دادید ابن مورد رو چک کنید که در فایل wp-config.php و در phpmyadmin نام perfix جداول یکی باشن. 2 لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 درود.احتملا در افزونه perfix جداول دیتابیس رو تغییر دادید ابن مورد رو چک کنید که در فایل wp-config.php و در phpmyadmin نام perfix جداول یکی باشن.درود چک کردم درست بود . هم wp-config هم php myadmin لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلامدسترسی پوشه ها رو 775 کنید.پ و چک کنید. 1 لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 مشکل از فایل htaccess بود و perfix جداول دیتابیس.حل شد . ممنون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری