asemon14 36 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلاممن هی افزونه میخوام با مشخصاتی که میگمدر صورتی که وجود داره معرفی کنید1-تعریف یک نقش کاربری به عنوان انجام دهنده پروژه2-ایجاد فرم برای ثبت درخواست انجام پروژه از کاربران3-انجام پروژه توسط انجام دهندگاندر واقع افردای که پروژه دارن بیان درخواست بدن و پروژه ها در سایت در صفحه خاصی نمایش داده بشه و گروه انجام دهندگان هم بتونن قیمت بدن و پروژه انجام بدن نقل قول لینک به ارسال
asemon14 36 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 ما که بعد چند هفنه از جواب گرفتن ناامید شدیم نقل قول لینک به ارسال
Ehsaan 1,865 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 فکر نمیکنم چنین افزونه ای به صورت رایگان موجود باشه، احتمالاً باید به فکر تجاری اون باشید، یه سرچ اگه توی codecanyon یا themeforest بزنید شاید پیدا کنید. 1 نقل قول لینک به ارسال
asemon14 36 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 والا من تو افزونه های وردپرس گشتمیه چیزایی دیدمبه نظر شما افزونه بهتره یا یه اسکریپت جدا؟چون من در کنارم سایتم یه بخش برای پروژه دارم و کارم کلا پروژه نیست!! نقل قول لینک به ارسال
asemon14 36 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) لااقل افزونه نمیدونین هست یا نه یه اسکریپت که این کار رو مثل سایت پونیشا انجام بده معرفی کنیدمن نمیخوام کل سایتم اون باشه!!ولی میخوام یه بخش کوچکی هم در این موضوع باشه چون سایتم تخصصی هستیه اسکریپت ترجیحا فارسی و دارای درگاه پرداخت پارسپال معرفی کنیدممنون ویرایش شده مهر 93 توسط asemon14 نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,415 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 یه همچین چیزی من آماده ندیدم. باید بدید براتون برنامه نویسی کنن. 1 نقل قول لینک به ارسال
asemon14 36 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 من سرچ زیاد کردمانگلیسیش هست فکر کنم(فکر کنم پرشین اسکریپت یکی گذاشته)میدونیم یه افزونه جوملا هم دقیقا با همچین مشخصاتی هستولی تو افزونه های وردپرس ازشون زیاد سر در نمیارم که چطورن نقل قول لینک به ارسال
حسن موحد 180 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 من ندیدم. اگر انگلیسی باشه حاضرم فارسی کنم. 1 نقل قول لینک به ارسال
asemon14 36 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) من ندیدم. اگر انگلیسی باشه حاضرم فارسی کنم.افزونه انگلیسی هستیه مشکلی که داره اینه که کل سایتت رو تبدیل به سایت فری لنس میکنهیعنی خودش قالب داره و قالب سایتت کلا عوض میشه و تبدیل میشه به قالب فری لنسhttps://wordpress.or...p-freelance-proاین افزونه خوبیهولی چند مشکل داره1-فارسی نیست و قالب شیکی نداره2-باید در کنار سایتت روی یک وردپرس دیگه نصبش کنیحالا ببینید میتونید یه فکری به حال ما وردپرسی ها بکنید اینقدر گیر این موردیم3-درگاه پرداخت ایرانی ندارهمرسی ویرایش شده مهر 93 توسط asemon14 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .