mohammad.azin 0 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 با سلام خدمت دوستانقصد دارم سایتی با ویژگی های زیر راه اندازی کنم:- تعداد اعضا: دهها هزار نفر- عضویت:-- دارای فیلدهایی که خودم تعریف می کنم.- فیلدهای محتوا(مساله):-- عنوان-- متن کوتاه-- موضوعات (برچسب با قابلیت اضافه کردن موضوع توسط کاربر)-- امتیاز (عدد)-- برگزیده(انتخابی)- دسترسی های اعضا:-- ارسال تعداد دلخواه محتوای کوتاه چند جملهای تحت عنوان مساله-- اعضا فیلدهای امتیاز و برگزیده را نمی بینند- امکانات مدیریت:-- مشاهده فهرست مسالهها و نویسنده و امتیاز و برگزیده هر یک با امکان مرتب سازی و فیلتر.-- تنها مدیر امکان امتیاز دادن یا برگزیدن محتوا را دارد.-- مشاهده فهرست اعضا و تعداد مساله ها و مجموع امتیازهای هر یک با امکان مرتب سازی و فیلتربه نظر شما باید از چه افزونه هایی استفاده کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 پلاگینهای Q/A به راحتی این کارهایی که خواستید رو انجام میدن 3 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .