esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) با سلامدوستان صفحه اول وب سایت من تعداد زیادی keywords داره.به عکس دقت کنید.چند سایت برتر رو چک کردم.هیچ کدام به این شکل نبود.جستجو کردم و این مطلب رو پیدا کردم آیا متا تگ کلمات کلیدی ( Keywords ) کمکی به سئو سایت می کند ؟نتیجه این شد که نباید از keywords زیاد استفاده کرد.سوال:1)تجربه شما دوستان چی میگه؟باید کم بشه؟2) من از افزونه All in One SEO استفاده می کنم و در اموزش هایی که داده شده در اینترنت برای Home Keywords گفته شده :اصلی سایت که بسيار مهم هستند پس در بکارگيری آنها دقت کنيد کلمات مربوط به (Keywords) کلمات کليدیسایتتان را وارد کنيد در تعداد محدودیتی وجود ندارد ولی در یک مدت طولانی کم کم مقدار آن را اضافه کنيد و کمترفاصله) یعنی فقط با ویرگول جدا space ( حذف کنيد و بيشتر اضافه. با (,) ویرگول انگليسی فاصله [بدون زدن کليدبشن] ایجاد کنيدخوب این گفته ها با لینک مطلبی که گذاشتم و چیزی که سئو کارها در عمل اون رو در سایت های خودشون اعمال کردند در تناقض هست! ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط esyoo لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان کسی نظری نداره؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 کیورد و دسکریپشن دو پارامتر قدیمی برای نتیجه بهتر در جستجو بودولی اکنون نیستاما دلیل بر این نیست که استفاده از آن ضرر داردسئوکارها هم تمرکزشون روی مسائل دیگری است تا این پارامترها 3 لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلامدوستان صفحه اول وب سایت من تعداد زیادی keywords داره.به عکس دقت کنید.چند سایت برتر رو چک کردم.هیچ کدام به این شکل نبود.جستجو کردم و این مطلب رو پیدا کردم آیا متا تگ کلمات کلیدی ( Keywords ) کمکی به سئو سایت می کند ؟نتیجه این شد که نباید از keywords زیاد استفاده کرد.سوال:1)تجربه شما دوستان چی میگه؟باید کم بشه؟2) من از افزونه All in One SEO استفاده می کنم و در اموزش هایی که داده شده در اینترنت برای Home Keywords گفته شده :خوب این گفته ها با لینک مطلبی که گذاشتم و چیزی که سئو کارها در عمل اون رو در سایت های خودشون اعمال کردند در تناقض هست!سلاماستفاده کلمات کلیدی زیاد برای افزونه سئو مشکلی ندارهاما در مورد مطالب ارسالی این طور نیستتکراری بدون کلمات کلیدی در مطالب ارسالی باعث افت رتبه در گوگل میشهالبته گفتم تکراری بودن و زیاد بودنمتاسفانه پیوند این آموزش یادم نیست وگرنه براتون میزاشتم کامل خودتون ببینید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری