hellow 8 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 میدونم شاید این تایپیک تکراری باشه واسه همین منو ببخشید ولی باید بگم برای لایک و انلایک کردن نظرات در وردپرس افزونه های زیادی هستش من چند تاشو تست کردم هر کدوم یه ایرادی داشتن اگر دوستان افزونه ای رو میشناسن که مشکلی نداره و خودشون باهاش کار کردن ممنون میشم معرفی کنید ولی اگر کدی دارید که بدون افزونه این سیستم رو پیاده سازی کنه که خیلی بهتر میشه لینک به ارسال
Pouya 1102 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 /سلام. خب چه افزونههایی امتحان کردید؟/ لینک به ارسال
s4d3ghi 246 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 از add to anu استفاده کنيد هم امکان لايک نظرات داره و هم vote پستها به علاوه اينکه بصورت زماندار گزارشي از وضعيتهاشو واست ايميل ميکنه... 2 لینک به ارسال
hellow 8 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 /سلام. خب چه افزونههایی امتحان کردید؟/من از Rating-Widget: Star Rating System که استفاده کردم و چند تا دیگه مثل gd star rating و... لینک به ارسال
shikfun 1 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 Comment Rating من الانم در سایتم ازش استفاده میکنم 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری