17 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من از هاست رایگان استفاده میکردم و به دلایلی چون بیش از حد از سی پی یو استفاده میکردم هاست من غیر فعال شد.

خب الان یک سرور مجازی لینوکس خریدم و روش centos نصب کردم و بعدش روش kloxo نصب کردم

و دامنه رو بهش انتقال دادم و تمامی فایل های سایت رو روش انتقال دادم(به صورت کامل)

و بعدش یک دیتابیس ساختم و دیتابیس قبلی رو روش انتقال دادم

و بعدش رفتم توی wp-config.php و مشخصات جدید رو وارد کردم

ولی با صفحه سفید رو به رو شدم

و فایل wp-config.php که خیلی به ریخته بود رو حذف کردم دوباره جایگذینش کردم

ولی باز درست نشد

حتی اسم پوشه های پلاگین و قالب رو تغییر دادم باز درست نشد

آخر هم مجبور به تغییر نام پوشه wp-content شدم که باز هم نتیجه ای نداشت

الان حدودا یک هفته ای است که سایتم غیر فعاله و رتبه ام خیلی افت کرده

لطفا سریع پاسخ دهید تا بیش از این افت رنک نداشته باشم

ادرس سایت:http://wpfpw.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت دستی وردپرس رو آپدیت کنید به ورژن 3.9.2 درست میشه

همه فایل ها به جز پوشه wp-content و wo-config.php حذف کنید و با ورژن جدید جایگزین کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت دستی وردپرس رو آپدیت کنید به ورژن 3.9.2 درست میشه

همه فایل ها به جز پوشه wp-content و wo-config.php حذف کنید و با ورژن جدید جایگزین کنید

من فایل های اضافی دارم که به صورت دستی آن ها رو اضاف کردم و به سایت هیچ ربظی ندارند. حذف آن ها ضروری است؟

من نسخه 3.9.2 رو ندارم ولی نسخه چهار رو دارم ایا مشکل نداره به نسخه چهار اپدیت بشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به حذف فایلهایی که به وردپرس مربوط نیستند نیست

بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس جدید روی wp-config.php به phpmyadmin برید و همه جداول را سلکت کنید و اپتیمیز کنید و چک کنید اگر مشکل ادامه داشت یک دیتابیس جدید بسازید و اطلاعاتش رو وارد کانفیگ کنید و سایت را بالا بیارید و بعد از طریق phpmyadmin جداول پایگاه قبلی رو کپی کنید روی پایگاه جدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به حذف فایلهایی که به وردپرس مربوط نیستند نیست

بعد از وارد کردن اطلاعات دیتابیس جدید روی wp-config.php به phpmyadmin برید و همه جداول را سلکت کنید و اپتیمیز کنید و چک کنید اگر مشکل ادامه داشت یک دیتابیس جدید بسازید و اطلاعاتش رو وارد کانفیگ کنید و سایت را بالا بیارید و بعد از طریق phpmyadmin جداول پایگاه قبلی رو کپی کنید روی پایگاه جدید

من زیاد از دیتابیس سر در نمیارم ولی چیزی که من دیدم و تجربه خودم میگه که مشکلی نداره

در قسمت بالا که همه جداول به رنگ سبز بودند و یکم پایین تر جداول لیست شده بودند و جلوی استاتوسشون بعضی ها ok و بعضی ها Table is already up to date بود

خب من در حال آپدیت وردپرس هستم اگر مشکل حل شد خبر میدهم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت دستی وردپرس رو آپدیت کنید به ورژن 3.9.2 درست میشه

همه فایل ها به جز پوشه wp-content و wo-config.php حذف کنید و با ورژن جدید جایگزین کنید

ای بابا

اقا درست نشد

لطفا سریع تر بگید چه کار کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون که الان برای من لود نشد

یه سوال زمانی که بر روی هاست رایگان بودید با همین دامین کار می کردید ؟

مورد بعد اینکه یکبار پوشه پلاگینها رو در هاست تغییر اسم بدین ببینید سایت براتون باز میشه

در صورت لزوم دیباگر وردپرس رو درون فایل کانفیگ فعال کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون که الان برای من لود نشد

یه سوال زمانی که بر روی هاست رایگان بودید با همین دامین کار می کردید ؟

مورد بعد اینکه یکبار پوشه پلاگینها رو در هاست تغییر اسم بدین ببینید سایت براتون باز میشه

در صورت لزوم دیباگر وردپرس رو درون فایل کانفیگ فعال کنید

دوست عزیز مشکل من هم همین لود شدنه

بله من با همین دامنه کار میکردم

ولی طبغ گفته دوستان من وردپرس رو به صورت دستی ارتقاء دادم ولی درست نشد.

ولی وقتی فایل wp-config.php رو به wp-config.sample.php تغییر دادم و سایت لود شد.و اطلاعات دیتابیس میخواست که وقتی وارد کردم گفت به صورت دستی این کار را انجام دهید.

بالاخره من مطمئنم که مشکل از دیتابس است و من در این زمینه هیچ سر رشته ای ندارم

لطفا پیغام خصوصی من رو بخوانید و هر چه سریع تر پاسخ دهید.

البته من کلا نام پوشه wp-content رو تغییر دادم ولی باز هم درست نشد.

اگر لازمه اطلاعات ورود به اف تی پی رو بهتون بدم تا خودتون چک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو به درستی ایجاد کرده اید ؟

شما اطلاعات رو به فایل کانفیگ در قسمت زیر به درستی وارد کردین ؟


define('DB_NAME', 'database_name_here');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'username_here');
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'password_here');
/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دیتابیس رو به درستی ایجاد کرده اید ؟

شما اطلاعات رو به فایل کانفیگ در قسمت زیر به درستی وارد کردین ؟


define('DB_NAME', 'database_name_here');
/** MySQL database username */
define('DB_USER', 'username_here');
/** MySQL database password */
define('DB_PASSWORD', 'password_here');
/** MySQL hostname */
define('DB_HOST', 'localhost');

از نظر بنده که قبلا با سی پنل کار کردم کاملا درسته ولی این بار در سرور مجازیه و یکم فرق داره

ولی به هر حال درست ایجاد شده

من میدونم که تمام مشکلاتم دربخش دیتابیس است و چون کنترل پنل من kloxo هست و تجربه کار با ان رو ندارم

لطفا خودتون وارد کنترل پنل من شوید و دیتابیس و اف تی پی رو چک کنید

لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده بابت اسپم واقعا شرمنده

ولی من خیلی عجله دارم و حداکثر وقتم برای درست کردن سایتم تا فرداست

چون یک عمل دارم و اگر نتوانم سایتم رو قبل از عملم درست کنم به احتمال 100٪ تمام رنک من صفر میشود.

لطفا سریع تر پاسخ بدهید

خیلی ممنون

ویرایش شده در توسط wpfpw
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عجب!

من نام پوشه افزونه ها رو تغییر دادم

سایت بالا نیومد و هم چنان سفید است

ولی پیشخوان بالا اومد و کاملا درسته و حتی نظرات و نوشته هام همه هستن

پس معلوم میشه مشکل من مربوط به دیتابیس نیست

ولی همان طور که گفتم سایت سفید است و وقتی به ادرس پست ها برای نمایش ان ها میروم خطای 404 میدهد!

من کاملا گیج شده ام

لطفا هر چه سریع تر کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خودت می بری خودت می دوزی خودت تمام قوانین رو زیر پا می گذاری و ...

فرستادن اسپم و پیام خصوصی در انجمن ممنوعه

متوجه هستید که

الان صفحه آپاچی رو سایتتون باز می شه از پوشه روت سایت فایل index.html را حذف کنید

پاسختون رو به صورت کامل و صحیح قبلا عرض کردم

یک دیتابیس جدید بسازید سایتتون رو بالا بیارید بعد دیتابیس فعلی رو کپی کنید روش

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خودت می بری خودت می دوزی خودت تمام قوانین رو زیر پا می گذاری و ...

فرستادن اسپم و پیام خصوصی در انجمن ممنوعه

متوجه هستید که

الان صفحه آپاچی رو سایتتون باز می شه از پوشه روت سایت فایل index.html را حذف کنید

پاسختون رو به صورت کامل و صحیح قبلا عرض کردم

یک دیتابیس جدید بسازید سایتتون رو بالا بیارید بعد دیتابیس فعلی رو کپی کنید روش

دوست عزیز الان به درستی فایل ها را انتقال دادم و یک دیتابس دیگر ساختم و دوباره همون مشکل رو داشتم

البته نام پوشه پلاگین هارو تغییر دادم

سایت هنوز بالا نمیاد ولی پیشخوان با سرعت خیلی پایین بالا میاد

من کاملا گیج شدم

الان هم که پیشخوان بالا میاد من اگر افزونه ای نصب کنم ازم اطلاعات اف تی پی رو میخواد و بعد از وارد کردن اطلاعات افزونه نصب میشود ولی دگر بار هم اطلاعات رو میخواد

ویرایش شده در توسط wpfpw
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی توی این انجمن کسی نیست مشکل مارو حل کنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب مشکلت را استاد گفت که چجحو.ری حل میشه

وقتی پیشخوان بالا میاد یعنی همه چی درسته

برو پیشخوانت و برو به قسمت پوستهها

دوباره پوستت را فعال کن یعنی غیر فعال کن و دوباره فعال کن یا پوسته پیش فرض را فعال بکن

برای 404 هم برو تو پیوندهای یکتا و یه بار بهپیش فرض تغییر بده و دوباره قبلیرو وارد کن

برای صفحه سفید هم اگر با این کارا درست نشد حتما یه فایل index.html توی هاستت هست اونو حذف بکن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان اگه میخواهید مشکل منو حل کنید به لینک زیر برید لطفا

خوب مشکلت را استاد گفت که چجحو.ری حل میشه

وقتی پیشخوان بالا میاد یعنی همه چی درسته

برو پیشخوانت و برو به قسمت پوستهها

دوباره پوستت را فعال کن یعنی غیر فعال کن و دوباره فعال کن یا پوسته پیش فرض را فعال بکن

برای 404 هم برو تو پیوندهای یکتا و یه بار بهپیش فرض تغییر بده و دوباره قبلیرو وارد کن

برای صفحه سفید هم اگر با این کارا درست نشد حتما یه فایل index.html توی هاستت هست اونو حذف بکن

داداش ما اینقدر حالیمون میشد

ولی هر کار کردیم درست نشد

الان هم سرور مجازی رو کاملا ریست کردم

اگه ممکنه برای کمک به من برو به تاپیک زیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: