aliasghar29 12 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان قبلا یه قالب داشتم راحت میتونستم برم روی هر پست و اون بالای هی منو مشکی داشت و راحت ویرایش رو میزدم و ویرایش میکردمالان که این وردپرس رو اپدیت کردم حتی نمیتونم از قسمت نوشته جستجو بزنم چون نمیارهمیشه بگید اون منو رو چطوری بیارم افزونه یا کد داره بدید :X نقل قول لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 چک بکنید اگه یکی از این شرایط موجود بود اون تیکه کد رو حذف کنید :http://botcrawl.com/how-to-disable-the-wordpress-admin-bar/ 1 نقل قول لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) چک بکنید اگه یکی از این شرایط موجود بود اون تیکه کد رو حذف کنید :http://botcrawl.com/...ress-admin-bar/این بود داداشfunction my_function_admin_bar(){return false;}add_filter( 'show_admin_bar' , 'my_function_admin_bar');والا من برداشتم هیچ تغییر نکردهیچ کدی نیست که اضافه کنه داداش گلم ویرایش شده شهریور 93 توسط aliasghar29 نقل قول لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 در ادمین به بخش کاربری » پروفایل خودتون مراجعه کنید ببینید چک باکس نمایش نوار ابزار فعال هست یا خیردر مورد سوال بعدیتون که جستجو کار نمی کنه باید بگم این مورد دیده نشدهاگر براتون مقدور هست یکبار دستی بروزرسانی کنید نقل قول لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 دقت کن توی فایل footer.php و header.php قالبت کد های زیر وجود داشته باشه توی هدر <?php wp_head(); ?>توی فوتر <?php wp_footer();?> نقل قول لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این بود داداشfunction my_function_admin_bar(){return false;}add_filter( 'show_admin_bar' , 'my_function_admin_bar');والا من برداشتم هیچ تغییر نکردهیچ کدی نیست که اضافه کنه داداش گلمهمین رو هم اگه بجای false مقدار true میذاشتید اوکی میشد .راه حل ششم رو هم چک کنید ! نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .