hellow 8 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 میخوام تو صفحه اول سایت مطالب تمام دسته هارو نشون بدم به جز دسته ای خاص..ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
حاج ایمان 486 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 خیلی بحث شدهحلقه پست رو پیدا کنید با کد زیر جایگزین کنید<?phpif ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-1,-2'); while ( have_posts() ) : the_post();?>بجای عدد 1 و 2 آی دی دسته رو بزاریدالبته افزونه هم دارهhttp://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/ 1 لینک به ارسال
hellow 8 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 خیلی بحث شدهحلقه پست رو پیدا کنید با کد زیر جایگزین کنید<?phpif ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-1,-2'); while ( have_posts() ) : the_post();?>بجای عدد 1 و 2 آی دی دسته رو بزاریدالبته افزونه هم دارهhttp://wordpress.org/extend/plugins/advanced-category-excluder/ممنون استفاده کردم درست بود...حالا اگه بخوام تو یه باکسی اخرین مطالب رو بزارم مطالب اون دسته بندی تو باکس اخرین مطالب نیاد چیکار باید بکنم لینک به ارسال
Rohani 389 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام دوستان وقتی از کد زیر استفاده میکنم ترتیب سعودی و نزولی پست ها بر عکس میشه.اولین پست های وردپرس رو جای آخرین ها نشون میده جریان چیه؟یعنی هر کدوم تاریخش کمتر باشه رو بالا نشون میده.<?phpif ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-1,-2'); while ( have_posts() ) : the_post();?> لینک به ارسال
dsamyes 47 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 سلام دوستان وقتی از کد زیر استفاده میکنم ترتیب سعودی و نزولی پست ها بر عکس میشه.اولین پست های وردپرس رو جای آخرین ها نشون میده جریان چیه؟یعنی هر کدوم تاریخش کمتر باشه رو بالا نشون میده.<?phpif ( have_posts() ) : query_posts($query_string .'&cat=-1,-2'); while ( have_posts() ) : the_post();?>بنظرم بهتره از افزونه معرفی شده استفاده کنیدخیلی کاربردی هست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری