irblues 11 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 با سلام به همه دوستان عزیزاز دیروز که به وردپرس 4 آپدیت کردم مشکل عجیب پیش اومدهمن که برای سایتم از ساختار دلخواه استفاده میکردم و داخل این ساختار برای نمایش دسته مطلب از %category% استفاده کرده بودمحالا تمام لینکهای سایت عوض شده و همه لینک های سایت دسته هاشون شده "دسته بندی نشده" !!!من حتی فایل htaccess رو پاک کردم و پیوند یکتا رو از نو ذخیره کردم، ولی جواب نداد!لطفا کمک کنید ):ممنونم لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلامالان پیوند یکتا رو چه حالتی تنظیمه؟ 1 لینک به ارسال
irblues 11 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلامالان پیوند یکتا رو چه حالتی تنظیمه؟/%category%/%postname%/ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 یه بار پیوند رو پیشفرض کنید بعد دوباره رو دلخواه تنظیم کنید ببینید حل میشه یا نه. 1 لینک به ارسال
irblues 11 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) یه بار پیوند رو پیشفرض کنید بعد دوباره رو دلخواه تنظیم کنید ببینید حل میشه یا نه.نه عزیز ، هم لینک رو پیش فرض کردم و هم قالب روولی جواب نمیدهجالب اینه تمام پیوندهای پیشنهادی و عمومی وردپرس کار میکنه و فقط ساختار دلخواه دچار این مشکل شدهتمام دسته هام هم سر جاشون هستن، و هیچ کدوم پاک نشدهالان تمام لینکهام این شکلی شده، نمونه:/دستهبندی-نشده/best-player-in-the-worldدوستان راهی دیگه به ذهنتون میرسه؟؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط irblues لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 یکبار افزونه هاتون رو غیر فعال کنید و بعد تست کنیددقت کنید که همه افزونه ها غیر فعال شده باشنداگر درست شد تک تک افزونه ها رو غعال و تست کنید ببینید مشکل از کدومشه 3 لینک به ارسال
irblues 11 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 یکبار افزونه هاتون رو غیر فعال کنید و بعد تست کنیددقت کنید که همه افزونه ها غیر فعال شده باشنداگر درست شد تک تک افزونه ها رو غعال و تست کنید ببینید مشکل از کدومشهممنون، اما این کار رو هم انجام دادم و درست نشد ):دیتابیس رو هم تعمیر و بهینه سازی کردم درست نشد که نشدتمام سئو سایت داره خراب میشه با این وضعیت لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این رو هم چک کنیدhttp://parsikade.com/1392/09/%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%DB%B4%DB%B0%DB%B4-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF/#more-2660اگر نشد باید ریستور بکاپ کنین لینک به ارسال
eshahinfar 1 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 من هم همین مشکل را داشتم. افزونه wp-jalali یا همون وردپرس فارسی را غیرفعال کردم حل شد. به نظر میاد این افزونه در به روزرسانی جدید مشکل داره 1 لینک به ارسال
irblues 11 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این رو هم چک کنیدhttp://parsikade.com/1392/09/%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AE%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%DB%B4%DB%B0%DB%B4-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF/#more-2660اگر نشد باید ریستور بکاپ کنیناین مطلب برای رفع صفحه خطا 404 بود، در صورتیکه چنین مشکلی ندارممن هم همین مشکل را داشتم. افزونه wp-jalali یا همون وردپرس فارسی را غیرفعال کردم حل شد. به نظر میاد این افزونه در به روزرسانی جدید مشکل دارهواقعا ممنون eshahinfar عزیز ، بله مشکل از افزونه جلالی بود من دفعه قبل که تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم متوجه نشدم، چرا که قالب سایتم با افزونه جلالی هماهنگ شدهالان افزونه جلالی رو غیر فعال کردم ، قالب سایت رو هم پیش فرض کردم مشکل حل شدواقعا خیلی بده که مدیرانی که افزونه جلالی رو ارائه دادن به این مشکل قبل از انتشار وردپرس 4.0 توجه نکردن و باعث به وجود اومدن این مشکل شدن ... لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این مطلب برای رفع صفحه خطا 404 بود، در صورتیکه چنین مشکلی ندارمبله مشکل از افزونه جلالی بود وقتی ساختار لینک ها تغییر پیدا میکنه لینک ها به اصطلاح شکسته میشن پس مشکل 404 بوجود میادوقتی با اپدیت وردپرس این مورد پیش میاد باید طبق آموزشی که فرستادم اصلاح بشهپس نگین مشکل 404 نداشتملطفا بیشتر دقت کنید لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این مشکل فقط به خاطر افزونه جلالی هست که اصلا هم افزونه خوبی نیست توصیه میکنم از افزونه پارسی استفاده کنید خیلی خیلی بهتره https://wordpress.org/plugins/wp-parsidate/ 2 لینک به ارسال
irblues 11 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 وقتی ساختار لینک ها تغییر پیدا میکنه لینک ها به اصطلاح شکسته میشن پس مشکل 404 بوجود میادوقتی با اپدیت وردپرس این مورد پیش میاد باید طبق آموزشی که فرستادم اصلاح بشهپس نگین مشکل 404 نداشتملطفا بیشتر دقت کنیدبرای اینکه خدمتتون عرض کردم، بنده مشکل 404 نداشتم و همه صفحات باز میشوند، در هر صورت ممنوناین مشکل فقط به خاطر افزونه جلالی هست که اصلا هم افزونه خوبی نیست توصیه میکنم از افزونه پارسی استفاده کنید خیلی خیلی بهترهhttps://wordpress.org/plugins/wp-parsidate/آره متاسفانهقالب فعلی سایت با جلالی هماهنگ شده، چطور میتونم با wp-parsidate هماهنگش کنم؟ مرسی لینک به ارسال
حاج ایمان 486 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 من از وقتی که این wp-jalali رو تغییر دادم به wp parsidate راحت شدم خداییش 2 لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 آره متاسفانهقالب فعلی سایت با جلالی هماهنگ شده، چطور میتونم با wp-parsidate هماهنگش کنم؟ مرسیباید توابع parsidate رو جایگزین توابع جلالی کنید 1 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 آره متاسفانهقالب فعلی سایت با جلالی هماهنگ شده، چطور میتونم با wp-parsidate هماهنگش کنم؟ مرسیتوضیحات و مستندات "بسته پارسی ساز" 2 لینک به ارسال
Masoud 296 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این مطلب برای رفع صفحه خطا 404 بود، در صورتیکه چنین مشکلی ندارمواقعا ممنون eshahinfar عزیز ، بله مشکل از افزونه جلالی بود من دفعه قبل که تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم متوجه نشدم، چرا که قالب سایتم با افزونه جلالی هماهنگ شدهالان افزونه جلالی رو غیر فعال کردم ، قالب سایت رو هم پیش فرض کردم مشکل حل شدواقعا خیلی بده که مدیرانی که افزونه جلالی رو ارائه دادن به این مشکل قبل از انتشار وردپرس 4.0 توجه نکردن و باعث به وجود اومدن این مشکل شدن ...این مورد رو گزارش میدم تا برای آپدیت بعدی که احتمالا فردا باشه در نظر بگیرند 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری