سیاوش 3 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 من ساختار پیوند های یکتا رو عوض کردم (از پیش فرض به postname تغییر دادم.همه جا رو هم جستجو کردم هم تاپیکای فارسی و هم انگلیسی، نهایتا همه می گن که .htaccess رو ویرایش کن به این شکل:# BEGIN WordPress<IfModule mod_rewrite.c>RewriteEngine OnRewriteBase /RewriteRule ^index\.php$ - [L]RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-fRewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-dRewriteRule . /index.php [L]</IfModule># END WordPressوقتی که این کار رو می کنم، پیوندها ریدایرکت میشن و صفحات و لینک ها درست باز می شن ولی دایرکتوری wp-admin مثل wp-admin/post-new.php ارور 404 میده!!اگر هم که تنظیمات رو توی .htaccess پاک کنم، اون ارور 404 از بین میره ولی دیگه صفحه ها باز نمیشه (صفحه سفید) !!!موندم که چیکار باید بکنم!ضمنا از یکی دو تا پلاگین هم استفاده کردم ولی ظاهرا اونها هم فقط همین تنظیمات رو به .htaccess اضافه می کنن. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 کد شما ارتباطی با ارور ادمین نداره ولی برای اطمینان کد را از htaccess حذف کنید و دسترسیش را بگذارید روی 666 بعد از طریق پیشخوان ساختار پیوند یکتا را دوباره ذخیره سازی کنید تا وردپرس خودش کدهای لازم رو در htaccess بگذاره بعد از ذخیره سازی مجددا دستری فایل را 444 بگذارید 2 لینک به ارسال
سیاوش 3 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 ممنون از شماولی قسمت خنده دار قضیه همین هست که وقتی من این کارها رو می کنم همه چیز درست میشه،و دسترسی کامل دارم و می تونم همه کارام رو بکنمولی وقتی که بعدا دوباره می خوام وارد بشم، ارور 404 می گیرمیعنی همه پیوندها درست کار می کنه ولی پوشه ادمین ارور 404 میده،ظاهرا آدرس های پوشه ادمین رو هم ریدایرکت می کنه در حالی که نباید این کار رو بکنه!و الان باید برای هر دفعه که می خوام کار مدیریتی توی سایت بکنم باید برم همه مراحلی که شما گفتید رو دوباره اجرا کنم!اگر بتونید کمک کنید خیلی ممنون میشم لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این تداخل پیوند یکتا نباید بر روی قسمت مدیریت شما تاثیر بگذارهیا شاید دارین اشتباه کار می کنیدو یا اینکه فایل htaccess توسط پلاگینی دستخوش تغییر هست 3 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 از اونجایی که تقریبا 90% سایتها همین تغییر در ساختار را انجام می دند و کسی جز شما این مشکل رو نداره شک نکنید که مشکل از طرف شماست پوشه افزونه ها را تغییر نام بدید و تست کنید نتیجه را بفرمایید 2 لینک به ارسال
سیاوش 3 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 ممنوندقیقا همین هم داره من رو گیج می کنه!چون توی هیچ جایی چه فارسی و چه انگلیسی به این مشکل برخوردم!در مورد افزونه هم، من افزونه ای که برای تغییر پرمالینک نصب کرده بودم رو حذف کردم و تغییرات htaccess توسط خود وردپرس داره به خوبی انجام میشهکارهای خاصی که من کردم یکی پسورد گذاشتن واسه پوشه ادمین هستممکنه ناشی از این باشه؟؟ لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 پسورد بر روی دایرکتوری های درون هاست زیاد تداخل ایجاد نمی کنهاشاره کردیندر مورد افزونه هم، من افزونه ای که برای تغییر پرمالینک نصب کرده بودم رو حذف کردمشاید این یکی از موارد باشهبا انجام این امور ، هنوز هم مشکل پابرجاست ؟ 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 به یک شاخه بالاتر از روت برید و اگر فایل htaccess داره ازش کپی بگیرید و حذفش کنید همینطور داخل پوشه wp-admin 2 لینک به ارسال
سیاوش 3 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 با تشکر از محبت و توجه دوستانبا حذف کردن پسوورد فولدر ادمین، فعلا مشکل برطرف شده است 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری