rezidentevilone 3 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این کد قالب سایت من برای جلالی هست :<div class="content-l"><div class="text-c-l"><ul> <?php wp_get_parchives('type=monthly&format=custom&before=<li>&after=</li>'); ?></ul></div></div>خروجیش هم به این شکل هست :http://www.site.ir/1393/06وقتی جلالی رو خذف می کنم و پرشین رو نصب می کنه دیگه لینک ها کار نمی کنه و 404 می دهچطوری مشکلش رو حل کنم ؟ لینک به ارسال
Pouya 1102 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام. در صفحه تنظیمات گزینه مربوط به شمسی کردن تاریخ در آدرسها رو فعال کنید. 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزبقیه متدهای بایگانی درست هستن؟افزونه سئو دارید؟ 2 لینک به ارسال
rezidentevilone 3 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام به انجمن خوش اومدین دوست عزیز بقیه متدهای بایگانی درست هستن؟ افزونه سئو دارید؟ سلامall in one seo رو دارمکلا فقط از این بایگانی ماهیانه استفاده می کنم سایر متد ها رو خبر ندارم !لینکی هم که دادید کمکی نکرد سلام. در صفحه تنظیمات گزینه مربوط به شمسی کردن تاریخ در آدرسها رو فعال کنید. اگه منظور شمانمایش تاریخ پارسیهست که فعال هست لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 شاید بی ربط باشهاما روی پوسته پیش فرض هم تست کنید (آدرسی که دادم برای همین بود)همچنین یکبار دیگه پیوند یکا رو مجدد ذخیره کنیدافزونه سئو رو غیرفعال و تست کنید. البته بعضا این مشکل با wpseo پیش میاد با all in one مشکلی نداشته 1 لینک به ارسال
rezidentevilone 3 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) تیک قسمتتبدیل تاریخ در پیوند یکتارو زدم درست شد فقط امیدوارم که در پیوند های یکتا اختلال ایجاد نکنه !اینجا هم جا داره از نویسنده این افزونه تشکر کنم ! خدا پدر مادرشو براش نگه داره !پلاگین بسیار سبک و رونی هست ویرایش شده شهریور 93 توسط rezidentevilone 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری