omidparkour 37 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلامچندروز پیش یکی به من گفت که یکی از موارد سئو و بهینه سازی گوگل اینه که فایل های جاوااسکریپت رو تو فوتر فراخوانی کنیآیا این حرف درستیه؟؟من الان این کارو کردم و یکسری مشکلات پیش اودماینکه مثلا منو آکاردئونی دیگه کار نمیکنه نقل قول لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلاماز نظر بهینه سازی کار درستی هست ، ولی برخی از جاواها از کار میفتن ، میتونید تک تک تست کنید ببینید فقط اونایی که در فوتر از کار نمیفتن در فوتر بذارید ... در ضمن از راه های دیگه ی بهینه سازی ، compress کردن یا فشرده کردن فایل هاست و یا ادغام فایل های جاوا (با احتیاط باید ادغامشون کنید چون ممکنه از کار بیفتن ) 3 نقل قول لینک به ارسال
omidparkour 37 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بعد یه سئوال دیگهبرای بهینه سازی عکس چه سایتی رو پیشنهاد میدین؟؟فرمت تصاویری که برای پست های سایت گذاشته میشه باید JPG باشه دیگه؟؟یه چیز دیگه من تگ های اسکریپت رو اینجوری نوشتم <script async ></script>یعنی منظورم اینه که async رو قرار دادم توش اما مثلا الان آمارگیر دیگه کار نمیکنهچی کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
hesamkj 104 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بعد یه سئوال دیگهبرای بهینه سازی عکس چه سایتی رو پیشنهاد میدین؟؟فرمت تصاویری که برای پست های سایت گذاشته میشه باید JPG باشه دیگه؟؟سایت Smushit که یکی از سرویس های یاهو هست سایت خوبیه. اگه از وردپرس استفاده میکنید افزونه های Smushit و seo friendly image رو نصب کنید. 2 نقل قول لینک به ارسال
omidparkour 37 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 فرمت عکس ها چی باشه؟ نقل قول لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 فرمت خاصی نباید باشه حتما ، ولی اصولا فرمت png کمی سنگین تر تا jpg هست 1 نقل قول لینک به ارسال
omidparkour 37 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 پس JPG مناسبه دیگه؟؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بله مناسب هست نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .