aftab98

مشکل در ورود به وردپرس پس از انتقال سایت

25 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان عزیز

من دو سایت داشتم که تصمیم به ادغام گرفتم.سایت دوم رو پاک کردم و تمامی محتویات سایت اول رو جابجا کردم روی اون.بعد 301 رو زدم و از گوگل هم تغییر ادرس رو اوکی کردم.

الان میخوام وارد پنل بشم تا افزونه سرچ اند ریپلیس رو نصب کنم.

قاعدتا وقتی میزنم

old.com/wp-login

میره به

new.com/wp-login

خیلی برام عجیبه که نمیتونم وارد بشم!یعنی رمز که میزنم فقط صفحه رفرش میشه!جالبه رمز هر دوسایت هم یکی هست.

از طریق mysql رمز رو مجددا تغییر دادم ولی مشکل اینجاست که خطای ورود نمیزنه بلکه فقط صفحه رفرش میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. کوکی هاتون باید فعال باشند

2. باید نشانی سایت را از داخل پنل وردپرس نیز تغییر داده باشید اگر اینکار را نکردید به phpmyadmin برید و از طریق جدول wp_options مقدارهای siteurl و home را اصلاح کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد متوجه گزینه 1 نشدم.

گزینه دو الان انجام میدم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه دو رو انجام بدید احتمالا مشکلتون حل می شه اگر نشد باید تنظیمات مرورگر را برای فعال بودن کوکی ها چک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد گزینه 2 رو من قبلا از طریق تنظیمات عمومی حل کرده بودم.الان که از طریق دیتابیس چک کردم،مقدار صحیح بودند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با نام کاربری و رمز اشتباه چک کنید ببینید اروری می ده یا نه که مشخص بشه اکشن فرم کار نمی کنه یا مشکل از جای دیگه ایه و خبر بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد عزیز

چه با یوزر و رمز صحیح و چه با یوزر و پسورد غلط،اصلا اخطاری یا خطایی نمیده فقط صفحه و باکس رفرش میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس کلا اکشن فرم غیر فعاله

افزونه ی امنیتی و از اینجور چیزها از قبل روی سایتها نداشتید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس کلا اکشن فرم غیر فعاله

افزونه ی امنیتی و از اینجور چیزها از قبل روی سایتها نداشتید؟

خیر استاد.فقط افزونه های عادی مثل شمسی ساز و امار و پرینت و اکسمیت و از این دست افزونه ها.

جالبه بدونید که من به هاستینگ گفتن سایت دوم رو کامل پاک کنن و بصورت دستی تمام اطلاعات رو برام انتقال بدن(نه از طریق ssh)که کاملا مطمئن بشم.مبلغی هم هزینه گرفتن بابت این کار.نهایت شد این وضعیت.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی 2تا دیتابیس جدا داشتین ریختین رو هم یا یه دیتابیس با 2تا دامنه ؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری نمی شه در موردش نظر داد باید دسترسی به پنل اصلی سایت داشت که در پشتیبانی رایگان مقدور نیست به خودشون بگید براتون رفع ایراد کنند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی 2تا دیتابیس جدا داشتین ریختین رو هم یا یه دیتابیس با 2تا دامنه ؟؟؟

نه ببنید ادرس سایت اولم

افتاب 98 بود.ادرس سایت دومم وطن 24.(هر دو دامنه irبود)

هر دو سایت ادرس جداگانه دیتابیس جداگانه و مطالب جداگانه داشتند.تصمیم گرفتیم محتویات وطن 24 رو کاملا(با دیتابیس و...)پاک کنیم.و به هاستینگ گفتی که کل اطلاعات افتاب 98 رو بریزن روی هاست وطن 24.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطوری نمی شه در موردش نظر داد باید دسترسی به پنل اصلی سایت داشت که در پشتیبانی رایگان مقدور نیست به خودشون بگید براتون رفع ایراد کنند

استاد فخار عزیز

تشکر از کمک شما.طبق توصیه شما با پشتیبانی ارتباط برقرار کردم.انشالله که رفع کنن.باز هم یک دنیا تشکر از وقت گذاشتنتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تیکت زدم اساتید عزیز

پاسخ این بود:

"لطفا تنظیمات wp-config را بررسی و نام دیتابیس ها و بقیه ی مواردی را که با نام کاربری و دامنه ی قدیمی تان وجود دارند را برای دامنه ی جدید اصلاح نمایید."

اصلا چنین بحثی نیست .بحث اینجاست که وقتی یوزر پسورد(چه صحیح چه غلط میزنم)صفحه رفرش میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پاسخشون رو بدید و بگید کانفیگ انجام شده الان مشکل عدم اجرای اکشن فرم وروده به هر حال php سمت سروره و اونها به ارور لوگهاش دسترسی دارند و می تونند متوجه مشکل بشند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب پاسخشون رو بدید و بگید کانفیگ انجام شده الان مشکل عدم اجرای اکشن فرم وروده به هر حال php سمت سروره و اونها به ارور لوگهاش دسترسی دارند و می تونند متوجه مشکل بشند

سلام استاد

به لطف شما مشکل حل شد.فقط یک نکته کوچیک:

به من گفته شد که تمامی ادرس ها رو بازنشانی کنید.

من از افزونه Velvet Blues Update URLs کمک گرفتم اما نشد!یعنی فقط مشکل تصویر رو دارم و تصاویر لود نمیشن با همون ادرس قدیم هستن.از افزونهGo Live Update URLS استفاده کردم کلا ادرس ها رو نابود کرد!یعنی دو تا http خورد ادرس و...میشه یک راهنمایی پایانی به من بکنید.ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای بازنشانی ادرسها می تونستید وارد phpmyadmin بشین و ادرس ها رو عوض کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برای بازنشانی ادرسها می تونستید وارد phpmyadmin بشین و ادرس ها رو عوض کنید

مهندس با توجه به وضع من،باید الان چکار کنم؟

نمیدونم نسخه ریستور مناسب دارم یا نه!به طور کل یک راهکار مناسب اعلام فرمایید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه search and replace به صورت یکجا تمام نشانی ها را تغییر بدید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با افزونه search and replace به صورت یکجا تمام نشانی ها را تغییر بدید

من ابتدا از همین افزونه استفاده کردم.نمیدونم چرا این همه تو کار من گیر افتاده واقعا!

هر دو فیلد رو باید فقط نام سایت ها بدون www و http:// بزنم دیگه؟

هیچ پیامی هم مبنی بر شروع یا پایان نمیزنه این افزونه!

توی تیبل هایی هم که میگرده اصلا تیبلی برای مدیا یا...نداره.من url های پستم بروز شده است.فقط url های مدیا مونده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار از طریق phpadmin نیز بررسی کنید ادرسها عوض شدن یا خیر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نداره هر دو رو تغییر می ده بجز پر کردن فیلدها دو تا کلید داره یکیش فقط برای پیدا کردن یکی دیگه اش برای پیدا کردن و جابجا کردن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نداره هر دو رو تغییر می ده بجز پر کردن فیلدها دو تا کلید داره یکیش فقط برای پیدا کردن یکی دیگه اش برای پیدا کردن و جابجا کردن

درست استاد.به لطف شما حل شد.

فقط باز یک مشکل دیگه هست.در تصاویر سایت قبلی ام ،نام خود سایت هم هست!(در بیش از 60 درصد تصاویر من ،ادرس سایتم ذکر شده.ادرس قبلی aftab98 بوده)با سرچ اند ریپلیس تمام مشکل حل میشه اما در نام تصاویری که ادرس سایت قبلی درج شده،بعد از اپدیت 404 میشن.(حدود چند هزار تصویر است.چون سایت تفریحی است)حالا از توی افزونه باید چه گزینه هایی را تیک نزنم؟یا چجوری میشه فقط ادرس تصاویر را از aftab98 یه vatan24 تغییر داد؟و دیگه نام تصاویر تغییری نکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشانی و نام تصاویر در یک جا ذخیره می شند با استفاده از http:// نشانی را بنویسید در نام که از http:// استفاده نکردید؟

الان یکبار

newsite.com را به oldsite.com ریپلیس کنمید که به حالت قبل برگردد بعد

http://oldsite.com را به http://newsite.com

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نشانی و نام تصاویر در یک جا ذخیره می شند با استفاده از http:// نشانی را بنویسید در نام که از http:// استفاده نکردید؟

الان یکبار

newsite.com را به oldsite.com ریپلیس کنمید که به حالت قبل برگردد بعد

http://oldsite.com را به http://newsite.com

یه دنیا ممنون استاد.مشکل رو حل کردید.

برای این مجموعه کارها،حدود 50 تومن طلب میکردند!از اون طرف وقتی که من قبول کردم،دیگه کسی نبود که بخواد برام انجام بده.الحمدالله به کمک شما و راهنمایی ها،تونستم هم سایت رو انتقال بدم هم دامین رو عوض کنم و هم مشکلات پیش امده رو حل کنم.انشالله که بتونم در حد خودم به بقیه دوستان کمک کنم.

باز هم ممنون از شما استاد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: