تازه کار

html 5 چیست؟ چگونه قالبم را به html 5 تبدیل کنم؟

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

html با html 5 چه فرقی میکنه؟ از کجا چک کنم که پوسته سایت من اچ تی ام ال 5 هست؟

اگه نبود چطوری به اچ تی ام ال 5 تبدیل کنم؟ ( آموزش لطفا)

و اچ تی ام ال 5 از لحاظ طراحی چه مزیتی داره؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اینجا و اونجا

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

لینکهای مفیدی بود مطالعه کردم. ولی به این 2 سوالم نرسیدم!

1 - از کجا بفهم یک قالب وردپرس از کد نویسی اچ تی ام ال 5 کار رفته؟

2 - چطور پوسته ای وردپرس خودم رو به اچ تی ام ال 5 تبدیل کنم؟

باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در html5 این کدها خلاصه شده

[b]<![/b]DOCTYPEhtmlPUBLIC"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN""http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"[b]>[/b]

به

<!DOCTYPE html>

و


[b]<[/b]metahttp-equiv[b]=[/b]"Content-Type"content[b]=[/b]"text/html; charset=UTF-8"[b] />[/b]

به

<meta charset="UTF-8">

و

<meta http-equiv="Content-Language" content="en" />

به

<html lang="en">

و



[b]<[/b]scripttype[b]=[/b]'text/javascript'src[b]=[/b]'modernizer-2.0.min.js'[b]></[/b]script[b]>[/b]

به

<scriptsrc="modernizer-2.0.min.js"></script>

و

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />

به

<link rel="stylesheet" href="style.css">

http://www.techrepublic.com/blog/webmaster/html5-creating-a-base-template/492

..........

و چند تگ جدید به نام <video> و <section> و <article> و <header> ,و <audio> و <aside> و <canvas> و <command> و <datalist> و .. که می تونید به وب سایت .w3schools.com مراجعه کنید

.....

و برای آموزش تبدیل قالب وردپرس به html5 می تونید به مجله اسمشی مراجعه کنید

http://wp.smashingmagazine.com/2011/02/22/using-html5-to-transform-wordpress-twentyten-theme/

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

پس من کدهای وبلاگم رو به اینا تغییر میدم

پوسته به اچ تی ام ال 5 تبدیل میشه؟

فقط همینا رو تو پوسته ام تغییر بدم دیگه تمومه یا چیزهای دیگری هم هست؟ ( اگه هست خواهشا بزارید)

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک نکته html5 و html دو چیز مختلف نیستند که با هم مقایسه شوند html5 یک سری قابلیت است که بیشتر در ارتباط با مولتی مدیاست و به html4 اضافه شده اکثر نمایشگرها هم ازش پشتیبانی می کنند

برای استفاده از این کدها فقط باید خود کدها را بشناسید و اجبیاری در تغییرات پایه ای در قالب خود ندارید و DOCTYPEhtmlPUBLIC قالب های فعلی که dom4 یا htm4 هستند هم تعریفی مشابه دارند و این امکانات در واقع در روی مرورگرها به روز شده است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان شما فكر نميكنيد سايت ها را با php طراحي مي كنند نه HTML

البته قالب ها را با html طراحي ميكنند گاهي

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان شما فكر نميكنيد سايت ها را با php طراحي مي كنند نه HTML

البته قالب ها را با html طراحي ميكنند گاهي

نباید بحث تایپیک عوض بشه ولی در همین حد بگم که php یک زبان سمت سروره و html زبان سمت کاربر !

وقتی شما یک دستور پی اچ پی در قالب میزارید این دستور فقط یک پاسخ رو به مرورگر کاربر میفرسته و کاربر فقط کدهای تولید شده به صورت اچ تی ام ال رو میبینه .

ساختار هر صفحه و قالبی دارای حد اقل دستورات اچ تی ام ال هست.

برای بررسی اینکه قالبتون از چه تگ هایی استفاده کرده اینجا برید: http://html5.validator.nu/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره